ΕΥΡΩΠΗ

Η λόμπα του Σαββάτου

Η λόμπα του Σαββάτου

Αλέξις Σάντσες και Ντάνιελ Στάριτζ έδωσαν ρεσιτάλ το απόγευμα του Σαββάτου σε Καμπ Νόου και Άνφιλντ, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται: Ποια από τις δύο λόμπες ήταν η πιο θεαματική; (videos)

Και αυτοί το βιολί τους. Οι Ντάνιελ Στάριτζ και Αλέξις Σάντσες έχουν ξεκινήσει φορτσάτοι τη φετινή σεζόν και "βομβαρδίζουν" ανελέτητα τις αντίπαλες εστίες (8 γκολ ο Άγγλος επιθετικός και 5 ο Χιλιανός αμυντικός σε Πρέμιερ Λιγκ και Λα Λίγκα), κάτι που συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Και με τι τρόπο μάλιστα. Αμφότεροι "έλαμψαν" με την απόδοσή τους, με τον καθένα να βάζει μάλιστα μία ξεχωριστή πινελιά στον θαυμάσιο καμβά της ατομικής τους απόδοσης.

Η αρχή έγινε από τον Στάριτζ. Ο Λουίς Σουάρες άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Γουέστ Μπρομ με το χατ-τρικ που πέτυχε (διατηρώντας την ουσιαστικά στη 2η θέση της βαθμολογίας) και ο παρτενέρ στην επίθεση των "κόκκινων" φρόντισε να αποτελειώσει τους φιλοξενούμενους με μαγικό τρόπο.

Πήρε τη μπάλα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και αφού κινήθηκε όμορφα στο χώρο, έστειλε τη μπάλα με αριστοτεχνικό τρόπο, μία υπέροχη λόμπα με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής , στο αριστερό "παραθυράκι" του τερματοφύλακα των "μπάγκις", Μάιχιλ, γράφοντας το τελικό 4-1.

Η λόμπα του Σαββάτου
© REUTERS

Λίγες ώρες αργότερα, ο Αλέξις Σάντσες απέδειξε για μία ακόμα φορά για ποιο λόγο δεν σταματάει να ακούει μελιστάλαχτες κουβέντες από την αρχή της σεζόν.

Με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα στο Clacico απέναντι στη Ρεάλ, ο Χιλιανός δέχτηκε κάθετη μπαλιά λίγα μέτρα έξω από την περιοχή και βλέποντας τον Βαράν να του "φράζει" το δρόμο επιστράτευσε λίγη λάτιν μαγεία.

Σήκωσε το κεφάλι και είδε τον Ντιέγκο Λόπεθ να βρίσκεται λίγα βήματα εκτός μικρής περιοχής και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου έφερε τη μπάλα στο δεξί για να τον "κρεμάσει" με εντυπωσιακή λόμπα με το δεξί και να γράψει το 2-0 για τους "μπλαουγκράνα" .

Η λόμπα του Σαββάτου

Η μία λόμπα καλύτερη από την άλλη λοιπόν σε αυτά τα δύο σαββατιάτικα ματς. Εσείς όμως ποια θεωρείτε ομορφότερη; Δείτε τα βίντεο και στη συνέχεια ψηφίστε την καλύτερη λόμπα.

Η λόμπα του Αλέξις Σάντσες:

Η λόμπα του Ντάνιελ Στάριτζ:

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ