ΕΥΡΩΠΗ

Άγρια επεισόδια στην Ελβετία

Άγρια επεισόδια στην Ελβετία

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού Βασιλεία - Ζυρίχη, οι οπαδοί της γηπεδούχου συνεπλάκησαν με αστυνομικούς και προκάλεσαν ζημιές και τραυματισμούς. Δείτε βίντεο από τα επεισόδια. (VIDEOS)

Ποιος είπε ότι τα επεισόδια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα - μέσα ή έξω - αποτελούν αποκλειστικά ελληνικό προνόμιο; Συμβαίνουν και στις πιο οργανωμένες και φιλήσυχες χώρες, όπως η Ελβετία! Μάλιστα, οι συμπλοκές μεταξύ των χούλιγκαν και των αστυνομικών έχουν σκληρότητα και βιαιότητα, ενώ αφήνουν θύματα και ζημιές!

Στο ελβετικό πρωτάθλημα, μετά τη λήξη του ντέρμπι Βασιλεία - Ζυρίχη 2-2, κατά την αποχώρηση τους οι οπαδοί της γηπεδούχου συνεπλάκησαν με άνδρες της αστυνομίας, περιμετρικά του γηπέδου. Οι συγκρούσεις διήρκεσαν αρκετά λεπτά και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών και την καταστροφή δύο περιπολικών.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν 7 υπόπτους για τη συμμετοχή στα επεισόδια, ενώ τη δική της έρευνα άρχισε και η Βασιλεία. Ακόμα, η αστυνομική διεύθυνση της πόλης ανακοίνωσε ότι το κόστος των ζημιών ξεπέρασε τα 100.000 ελβετικά φράγκα, ενώ για την επίθεση χρησιμοποιήθηκαν πέτρες, μπουκάλια και κομμάτια τσιμέντου.

Δείτε δύο βίντεο από τα επεισόδια:

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ