ΕΥΡΩΠΗ

10 χρόνια από το πρώτο γκολ του Ρονάλντο με την Μ. Γιουνάιτεντ

10 χρόνια από το πρώτο γκολ του Ρονάλντο με την Μ. Γιουνάιτεντ

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα με την Γιουνάιτεντ. Θυμηθείτε το γκολ του- 18χρονου- τότε Πορτογάλου.

Η 1η Νοέμβρη του 2003 είναι μια ξεχωριστή ημερομηνία στην μεγάλη καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκείνο το βράδυ, ακριβώς πριν 10 χρόνια, ο Πορτογάλος άσος πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση και η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται...

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έφερε εκείνη τη σεζόν (2002/2003) έναν ταλαντούχο 18χρονο Πορτογάλο στην Γιουνάιτεντ. Και του έδωσε από το ξεκίνημα την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις ικανότητές τους.

Η συμμετοχή του Κριστιάνο στον αγώνα με την Πόρτσμουθ ήταν ήδη η 10η με τους "κόκκινους διαβόλους" στο πρωτάθλημα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μπήκε ως αλλαγή του Φορλάν στο 75ο λεπτό.

Και πέντε λεπτά αργότερα (80') ανέλαβε την εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ακολούθησε και η ασίστ στο 82' στον Κιν ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σε ηλικία 18 ετών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε να γράφει την δική του ιστορία στην Γιουνάιτεντ. Δείτε το πρώτο- από τα 118 του- γκολ του με τους "κόκκινους διαβόλους" στις 6 σεζόν που έμεινε στην ομάδα:

Από τη σεζόν 2009/2010 ο Ρονάλντο ''πυροβολεί'' για την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας 219 γκολ σε... 213 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ