EUROPA LEAGUE

Ζόρνιγκερ: "Να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο"

Ζόρνιγκερ: "Να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προπονητής της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ δεν αναφέρθηκε στον Μάρκους Μπεργκ και προτίμησε να εστιάσει στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Αλλαγή τακτικής ή προσωρινή νηνεμία; Θα φανεί στη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά ο προπονητής της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ, δεν συνέχισε την πολεμική σε βάρος του Μάρκους Μπεργκ, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Άαρχους με 7-0. Αντίθετα, ο Γερμανός τόνισε πως προτιμά να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ:

"Οι παίκτες μου διασκεδάζουν με αυτό που κάνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο. Είχαμε καλή οργάνωση και κυκλοφορία της μπάλας, αλλά αυτό που ήταν το μεγαλύτερο κέρδος μας αφορά στη νοοτροπία της ομάδας", τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:"Οι παίκτες μου έκαναν τα περισσότερα από αυτά που είπαμε στο γήπεδο.

Ίσως θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά οι περισσότερες ομάδες όταν παίζουν εναντίον μας ενδιαφέρονται περισσότερο να αμυνθούν. Έχουμε καλή αίσθηση πριν από τη ρεβάνς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

Υπήρχαν πολλά πράγματα που έγιναν στην Αθήνα, αλλά πρέπει να δούμε πρώτα τον αθλητισμό και να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο. Η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω κατάλληλα τους παίκτες μου ποδοσφαιρικά για την Πέμπτη. Είναι μεγάλη η πρόκληση που έχουμε μέσα στο γήπεδό μας απέναντι στον Παναθηναϊκό".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ