EUROPA LEAGUE

Τσόρνιγκερ: "Δεν θα κλειστούμε πίσω"

Τσόρνιγκερ: "Δεν θα κλειστούμε πίσω"

Ο τεχνικός της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ, υποστήριξε ότι η δανέζικη ομάδα δεν θα παρεκκλίνει του σχεδίου της στο πρώτο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Europa League.

Η Μπρόντμπι ταξίδεψε στη Αθήνα για το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των playoffs του Europa League με τον τεχνικό των Δανών, Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ, να μένει πιστός στο σχέδιο που έχει καταστρώσει.

"Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ταλαντούχους και έμπειρους ατομικά παίκτες, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε το δικό μας σχέδιο. Το ερώτημα είναι πόσο γρήγορα μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα.

Νομίζω ότι προκαλέσαμε κάποια σοβαρά προβλήματα στην Χέρτα, στο Βερολίνο, άρα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Δεν έχουμε κανένα σχέδιο να κλειστούμε για να πάρουμε το 0-0 και να περιμένουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Πάμε για να φτιάξουμε παιχνίδι. Αν υπάρχει η ευκαιρία να πιέσουμε ψηλά, θα το κάνουμε. Αν χρειαστεί να μείνουμε πίσω, έτσι θα παίξουμε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ