EUROPA LEAGUE

Χωρίς Ρούνεϊ στη Δανία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χωρίς Ρούνεϊ στη Δανία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έκπληξη έχει προκαλέσει η απουσία του Γουέιν Ρούνεϊ από την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ταξίδεψε στη Δανία για την αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν ακολούθησε την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ταξίδεψε την Τετάρτη (17/2) στη Δανία ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (18/2) με αντίπαλο τη Μίντιλαντ, με τα αγγλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως ο Φαν Χάαλ πήρε αυτή την απόφαση για να δώσει μερικές "ανάσες" στον αρχηγό της Γιουνάιτεντ.

Εκτός από τον Ρούνεϊ, απών θα είναι και ο Φελαϊνί, όπως και ο Ματέο Νταρμιάν, ο οποίος θα απουσιάσει για αρκετό καιρό ακόμα λόγω της εξάρθρωσης που υπέστη στον ώμο στην αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ.

Οι επιλογές του Φαν Χάαλ να αφήσει εκτός τον Ρούνεϊ και τον Φελαϊνί έρχονται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του πριν μερικές μέρες πως στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει το Europa League προκειμένου να συμμετάσχει στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει πάρει στην αποστολή τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων, τον Πουλ, τον Γουίρ και τον Ράιλι, οι οποίοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους αν επιλεγούν να αγωνιστούν.

Χωρίς Ρούνεϊ στη Δανία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ