EUROPA LEAGUE

Χωρίς Μπάρος η Λίμπερετς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Μπάρος η Λίμπερετς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός της Σλόβαν Λίμπερετς, Γίντριχ Τρπισόφσκι αποκάλυψε πως οι Μάρτιν Λάτκα και Μίλαν Μπάρος δεν θα δώσουν το παρών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Οι Μίλαν Μπάρος και Μάρτιν Λάτκα δεν θα είναι στη διάθεση του Γίντριχ Τρπισόφσκι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο τεχνικός της Σλόβαν Λίμπερετς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας: "Θα μας λείψουν δύο έμπειροι παίκτες, ο Μάρτιν Λάτκα και ο Μίλαν Μπάρος. Ωστόσο, χαίρομαι που ταξιδεύει μαζί μας ο Γιαν Σικόρα, ο οποίος θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει. Μας δίνει μια μεγάλη ενίσχυση. Από τις μεγάλες απουσίες εκτός από τους δύο που προανέφερα θα λείπει και ο Χοβόρκα. Η υπόλοιπη ομάδα είναι σε καλή κατάσταση".

Όσον αφορά τον "12ο παικτη" του ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της Λίμπερτς σχολίασε: "Είμαι λίγο ανυπόμονος για το τι πραγματικά μας περιμένει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ".

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Ντουμπράβκα, Σμουθ, Πόρκαλ, Μπάρτοσακ, Κουφάλ, Καρνάσιον, Νίτρα, Ποκόρνι, Σικόρα, Φόλπρεχτ, Κουμπίσκιν, Ναβρατίλ, Σούκενικ, Σέβτσικ, Σούλτς, Μπαρτλ, Μπλάχα, Μπρέιτε, Εκπάι, Βουχ, Μάρκοβιτς και Κομλιτσένκο.

Μένει στην Σλόβαν ο Τρπισόφκσι

Στο μεταξύ, ο προπονητής της Σλόβαν Γίντριχζ Τρπισόφσκι με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της ομάδας ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας βάζοντας τέλος σε ένα θέμα που υπήρχε ανοιχτό εδώ και καιρό.

Ο Τσέχος τεχνικός τόνισε ότι περιμένει από τους παίκτες τους να τα δώσουν όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ και είναι σίγουρος γι' αυτό, ενώ παρομοίασε την ατμόσφαιρα της Τούμπας με αυτή του γηπέδου της Χάιντουκ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ