EUROPA LEAGUE

Χριχορτσούκ: "Το σκορ θα μπορούσε να είναι ψηλότερο"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σίγουρος ότι η ομάδα του έχει πιθανότητες για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο απ' αυτό της Λεωφόρου στη ρεβάνς εμφανίστηκε ο Ρομάν Χριχορτσούκ.

Ο τεχνικός της Γκαμπάλα, Ρομάν Χριχορτσούκ, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως δεν αισθάνεται τυχερός από τη στιγμή που η ομάδα του έχασε και τόνισε ότι στη ρεβάνς η ομάδα του θα έχει άλλη εικόνα.

Αισθάνεστε τυχερός που φεύγετε έχοντας χάσει μόλις 1-0 στην Λεωφόρο;
"Δεν είμαι τυχερός γιατί χάσαμε έστω και 1-0. Το σκορ μπορούσε σίγουρα να είναι πιο υψηλό αλλά έμεινε στο 1-0".

Τι είδατε από τον Παναθηναϊκό σε σχέση με όσα περιμένατε;
"Ήταν όλα αναμενόμενα και η τακτική και η στρατηγική, υπήρχαν κάποιες κινήσεις του προπονητή που μας έκαναν εντύπωση αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, που μας προβλημάτισε".

Τι θα κάνετε στη ρεβάνς για να αλλάξετε την εικόνα της ομάδας σας;
"Η δική μου συμπεριφορά οφείλετε στο γεγονός ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά δεν το καταφέραμε. Παρόλο που υπήρχε υπεροχή του αντιπάλου εγώ νομίζω ότι στην κατάσταση που είμαστε εμείς μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε την πρόκριση".

Στον επαναληπτικό θα δούμε πάλι την ίδια τακτική από τη Γκαμπάλα ή θα προσπαθήσετε να έχετε εσείς την υπεροχή στο ματς;
"Και σήμερα μπορούσαμε να παίξουμε διαφορετικά όχι μόνο με τις αντεπίθεσης και αυτό δεν είναι εξαιτίας του αντιπάλου. Δέχομαι ότι είχε την υπεροχή και έπαιζε καλύτερα αλλά αυτό δεν είναι αιτία για να μην προωθήσουμε εμείς τη δική μας την τακτική. Δεν μπορώ τώρα να πω ποιος θα παίξει σε εκείνο το παιχνίδι, θα φανεί ανάλογα με την κατάσταση και ανάλογα με τις εξελίξεις θα φανεί και το σχήμα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε άλλο ποδόσφαιρο".

Με αυτή την εικόνα ποια είναι τα ποσοστά πρόκρισης για τη ρεβάνς;
"Δεν θα σας πω κάποιους αριθμούς όμως εμείς μπορούμε να παίξουμε διαφορετικά και στο γήπεδο μας θα έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Και παρόλο που σήμερα το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως εξελίχθηκε δεν μπορώ να πω ότι δεν έχουμε πιθανότητες να περάσουμε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ