EUROPA LEAGUE

Χριστοδουλόπουλος: "Κουραστήκαμε να κυνηγάμε το αποτέλεσμα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ με την Ριέκα (2-2) υποστήριξε ότι η Ένωση θα πρέπει να σταματήσει να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να κυνηγά το αποτέλεσμα. "Όλα για όλα" στη Βιέννη.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τη Ριέκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και πάει στον "τελικό" της Βιέννης (7/12, 20:00) με την Αούστρια την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ με την Ριέκα (2-2) υποστήριξε ότι η Ένωση θα πρέπει να σταματήσει να βρίσκεται πίσω στο σκορ και να κυνηγά το αποτέλεσμα, καθώς αυτό έχει κουράσει τους "κιτρινόμαυρους".

"Κουραστήκαμε να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να μπούμε και να δείξουμε ότι είμαστε το αφεντικό. Μιλάω ειλικρινά, γιατί πιστεύω ότι είναι για το καλό της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος. Στο τέλος, βέβαια, θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια ανατροπή απίστευτη. Και τώρα όλα για όλα στη Βιέννη.

Είναι τελικός. Δεν θέλαμε να φθάσουμε σε αυτό το σημείο. Θα ήταν ωραίο να είχαμε τελειώσει από σήμερα. Πιστεύω ότι σήμερα ήταν απόρροια της μη συγκέντρωσης από το πρώτο λεπτό που μπήκαμε. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων σήμερα", υποστήριξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην Cosmote TV.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ