EUROPA LEAGUE

Χούτερ: "Είχαμε τον έλεγχο και φάνηκε από τον τρόπο που αντέδρασε ο κόσμος του Ολυμπιακού"

Χούτερ: "Είχαμε τον έλεγχο και φάνηκε από τον τρόπο που αντέδρασε ο κόσμος του Ολυμπιακού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν πέρασε απαρατήρητη η δυσαρέσκεια του κόσμου του Ολυμπιακού από τον προπονητή της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χούτερ. Τι ανέφερε με τη σειρά του ο Οαρό.

Ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χούτερ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ισοπαλία της ομάδας του που την αφήνει εκτός συνέχειας Europa League και μάλιστα αναφέρθηκε στα γιουχαΐσματα που ακούστηκαν από την εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού.

"Σίγουρα νιώθω απογοητευμένος από το σκορ. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Όμως η εξέλιξη μου έδειξε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είχαμε τον έλεγχο και αυτό φάνηκε από τον τρόπο που αντέδρασε ο κόσμος του Ολυμπιακού. Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός και ο ΑΠΟΕΛ πέρασαν και εμείς μείναμε έξω.

Θεωρώ ότι αυτοί που πέρασαν, πέρασαν ως καλύτερες ομάδες. Με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας κρίθηκαν πολλά. Μπορούσαμε την ισοπαλία ή και να κερδίσουμε. Όμως δεν τα καταφέραμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γιουνγκ Μπόις.

Οαρό: "Θέλαμε μόνο τη νίκη"

Ο Γάλλος επιθετικός, Οαρό, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ της Γιουνγκ Μπόις, είπε μετά τον αγώνα: "Ήρθαμε για να νικήσουμε. Ήταν η τελευταία μας ευκαιρία. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα σήμερα. Όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να είμαστε το καλύτερο παράδειγμα για την Ελβετία. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο".

Photo Credits: Action Images

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ