EUROPA LEAGUE

Χούτερ: "Δυνατός ο Ολυμπιακός, το απέδειξε"

Χούτερ: "Δυνατός ο Ολυμπιακός, το απέδειξε"
Άντι Χούτερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με τον προπονητή της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χούτερ, η ομάδα του θα μπορούσε να αποσπάσει έστω τον βαθμό από τον Ολυμπιακό, παρότι ανέφερε ότι οι Πειραιώτες "απέδειξαν ότι είναι δυνατοί".

Ο τεχνικός της Γιουνγκ Μπόις, Άντι Χούτερ, είπε αρχικά μετά την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό: " Ήταν κρίμα που χάσαμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Είχαμε να κάνουμε με πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά η εξέλιξη του αγώνα έδειξε ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να φέρναμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας".

-Πήγατε στο ημίχρονο στους οπαδούς; Τι τους είπατε;

"Δεν μπορούσα να τους μιλήσω, αλλά τους έκανα νοήματα να συνεχίσουν την υποστήριξή τους στην ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο".

-Τι θα κάνατε αν δεν είχατε τόσους τραυματίες; Θα παίρνατε τη νίκη;

"Προσπάθησα με τις αλλαγές που έκανα και τον τρόπο που έστησα στην ομάδα να κάνουμε κάτι παραπάνω επιθετικά. Η εξέλιξη του ματς όμως έδειξ ότι έλειπαν οι παίκτες – κλειδιά και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα".

-Πριν από το παιχνίδι είχατε πει ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του ομίλου. Σας έκανε εντύπωση ότι με τις κινήσεις των παικτών σας θα μπορούσατε να πάρετε κάτι παραπάνω;

"Όντως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό εκτός από τη φάση του γκολ. Πράγματι, ο Ολυμπιακός είναι μία δυνατή ομάδα και στο δεύτερο μέρος το απέδειξε".

-Οι οπαδοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διοίκηση. Σας επηρέασε καθόλου;

"Δεν μας επηρέασε. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας και αυτό που θέλαμε. Για αυτό το λόγο εξελίχθηκε ο αγώνας ομαλά".

-Ήταν παράξενη η συμπεριφορά των οπαδών. Αρχικά ήταν ήρεμοι, μετά πέταξαν τη φωτοβολίδα και έγιναν ό,τι έγιναν. Το σχόλιό σας;

"Είμαι υπεύθυνος για το αγωνιστικό κομμάτι κι αν είναι να μιλήσουμε για το αθλητικό κομμάτι, ας κάτσουμε να μιλήσουμε. Τα υπόλοιπα είναι θέματα της διοίκησης".

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ