EUROPA LEAGUE

Χιούλμαντ: "Δύσκολος αντίπαλος ο Αστέρας"

Χιούλμαντ: "Δύσκολος αντίπαλος ο Αστέρας"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Μάιντς μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στάθηκε στη βελτίωση που έδειξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μάιντς έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League νικώντας τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Μπορεί οι Αρκάδες να έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κάσπερ Χιούλμαντ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, είπε:

"Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ο Αστέρας είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο με έκανε ιδιαίτερα ανήσυχο. Αλλά είμαστε ακόμα στην προετοιμασία, αυτό είναι φυσιολογικό. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε. Το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς και πάμε στην ρεβάνς με την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε και στην Τρίπολη. Μέχρι την ρεβάνς θα έχουμε ακόμα μία εβδομάδα προπονήσεων".

Ο Δανός τεχνικός "βομβαρδίστηκε" από ερωτήσεις και όταν η συζήτηση πήγε στον Αστέρα τόνισε: "Δεν ήταν έκπληξη για εμάς ο Αστέρας. Είδαμε άλλους παίκτες στην αρχική 11άδα. Ο Αστέρας στέκεται πολύ καλά, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι πολύ καλή ομάδα".

Στην ερώτηση για το πώς γίνεται ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι ανήσυχο στο πρώτο ημίχρονο, ο ίδιος να είναι ήρεμος, ο προπονητής απάντησε: "Όλα αυτά ήταν θέατρο. Ήμουν ανήσυχος μέσα μου. Αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Θα γίνουμε καλύτεροι. Το σημαντικό είναι οι παίκτες μου να είναι στο 1005. Έγιναν λάθη, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έχουμε ακόμα τέσσερις εβδομάδες να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα".

Οι Γερμανοί βρήκαν την ευκαιρία να ρωτήσουν και πράγματα εκτός του αγώνα, αφού αυτό ήταν επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Μάιντς. Μάλιστα, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι στάθηκαν πολύ στον Μίλερ. "Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα. Δεν είναι 100% έτοιμος. Τον χρειάζομαι στην ομάδα, αλλά έχει δρόμο μπροστά του για να είναι έτοιμος".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ