EUROPA LEAGUE

Χιμένεθ: "Η Ντινάμο έπρεπε να παίζει με δύο παίκτες λιγότερους"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ευχήθηκε να παρατηρηθεί η προσέλευση του ματς με την Ντινάμο και στο αντίστοιχο με την Ξάνθη και υποστήριξε ότι η ουκρανική ομάδα έπρεπε να τελειώσει το ματς με εννιά παίκτες. (video)

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Ντινάμο στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους 32 του Europa League και θα διεκδικήσει στη ρεβάνς του Κιέβου την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός της Ένωσης ευχήθηκε να παρατηρηθεί η προσέλευση του ματς με την Ντινάμο και στο αντίστοιχο με την Ξάνθη (18/2, 17:15) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, ενώ υποστήριξε ότι δύο παίκτες της ομάδας της ουκρανικής πρωτεύουσας έπρεπε να είχαν αποβληθεί στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

"Η ιδέα ήταν να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι με την αντικατάσταση του Γαλανόπουλου, ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Αϊντάρεβιτς, χρησιμοποιώντας το σώμα του, έπρεπε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι και στα τελειώματα. Κι ευτυχώς είχε τύχη.

Αν το παίρναμε όλοι πιο σοβαρά, νομίζω ότι τα πράγματα θα γινόταν λίγο πιο εύκολα. Αν υπάρχει ο ίδιος αριθμός φιλάθλων με την Ξάνθη, τότε νομίζω ότι ο κόσμος θα μας δώσει πολλή περισσότερη ώθηση. Η Ντινάμο έφυγε με ένα αποτέλεσμα που την κρατά "ζωντανή", της δίνει ελπίδες. Εμείς μπορέσαμε και σκοράραμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα δικό μας λάθος και νομίζω ότι δεν είχαμε τύχη, γιατί η Ντινάμο στα τελευταία είκοσι λεπτά θα έπρεπε να παίξει με δύο παίκτες λιγότερους", υποστήριξε στο ΑΕΚ ΤV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το γκολ του Αϊντάρεβιτς για το 1-1 της ΑΕΚ με την Ντινάμο!

Μπάρκας: "Ελπίζω στη ρεβάνς να είμαστε πιο τυχεροί"

Μπακασέτας: "Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα"

Ετσι θα προκριθεί στο Κίεβο

Σιμόες: "Είπαμε στο ημίχρονο ότι μπορούμε να γυρίσουμε το ματς"

Χιμένεθ: "Είναι κρίμα που δεν κέρδισε η ΑΕΚ"

Αϊντάρεβιτς: "Θα πάμε στο Κίεβο για να βάλουμε δυο γκολ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ