EUROPA LEAGUE

Χιμένεθ: "Είναι καταπληκτικά τα παιδιά"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΡΙΕΚΑ / EUROPA LEAGUE / AEK - RIJEKA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, απένειμε συγχαρητήρια στους "κιτρινόμαυρους", για την ισοπαλία (0-0) στη Βιέννη και την πρόκριση στους 32 του Europa League.

Η ΑΕΚ έφυγε με το βαθμό (0-0) από τη Βιέννη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αούστρια και πανηγύρισε την πρόκρισή της στους 32 του Europa League.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, υποστήριξε ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να "κλειδώσουν" το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Σε κάθε περίπτωση απένειμε συγχαρητήρια στους "κιτρινόμαυρους", τους οποίους χαρακτήρισε καταπληκτικούς.

"Θα να κάνω σχόλιο με τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά, είναι καταπληκτικοί έχουμε σε κάθε ματς 6-7 απουσίες κι αξίζουν συγχαρητήρια αυτά τα παιδιά.

Με τις δύο καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει το ματς. Δεν μας άφησε και πάλεψε σε όλο το ματς η Αούστρια, τα καταφέραμε όμως", υποστήριξε ο Μανόλο Χιμένεθ στην Cosmote TV.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ