EUROPA LEAGUE

Χέβεντες: "Ξέρουμε να παίζουμε σε καυτή ατμόσφαιρα"

Χέβεντες: "Ξέρουμε να παίζουμε σε καυτή ατμόσφαιρα"

Ο αρχηγός της Σάλκε, Μπένεντικτ Χέβεντες, μίλησε για το παιχνίδι του 2013 με τον ΠΑΟΚ στην άδεια Τούμπα, αλλά και αυτό της Πέμπτης, που θα διεξαχθεί σε "καυτή" ατμόσφαιρα όπως υποστηρίζει.

Ο Μπένεντικτ Χέβεντες είχε πάρει γεύση από Τούμπα, έστω και άδεια, στο ματς του 2013. Επιστρέφει ως αρχηγός της Σάλκε για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε μία "καυτή" ατμόσφαιρα.

Γι' αυτή μίλησε στην ιστοσελίδα " wa.de". "To 2013 ήταν ένα παιχνίδι-φάντασμα (σ.σ. προφανώς λόγω της απουσίας του κόσμου). Επιστρέφουμε με καλό συναίσθημα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε συνηθίσει να κάνουμε καλά παιχνίδια στο Europa League. Έχουμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για τη ρεβάνς. Θέλουμε να πάμε εκεί με θάρρος και να κερδίσουμε κάτι"τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί για το αν υπάρχει πρόβλημα, λόγω της "καυτής" ατμόσφαιρας απάντησε: "Νομίζω, θα είναι όπως στα άλλα στάδια. Έχουμε ήδη βιώσει μερικά εκρηκτικά παιχνίδια. είτε στην Κωνσταντινούπολη, είτε αλλού. Επιπλέον, υπάρχουν πάντα παιχνίδια για τα οποία ανυπομονείς. Πιστεύω ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας".

Ακόμη, ο Χέβεντες εκτίμησε ότι η Σάλκε μπορεί να κερδίσει κάτι τη φετινή σεζόν και τόνισε πως ελπίζει να μην σταματήσει η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του στα ματς με τον ΠΑΟΚ.Τέλος, χαρακτήρισε ως κομβικό παιχνίδι για την ανάκαμψη της Σάλκε αυτό με τη Μπάγερν (1-1 στο Μόναχο).

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ