EUROPA LEAGUE

Χεϊντάροφ: "Θα μας βάλει δύσκολα ο Παναθηναϊκός"

Χεϊντάροφ: "Θα μας βάλει δύσκολα ο Παναθηναϊκός"

Ο πρόεδρος της Γκαμπάλα, Τέιλ Χεϊντάροφ, μίλησε για την κλήρωση με τον Παναθηναϊκό και έδειξε ότι διατηρεί τις ελπίδες του για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Στον Παναθηναϊκού θεωρούν βατή την κλήρωση με την Γκαμπάλα, στα play off του Europa League, όμως, αντιστοίχως, στην αζέρικη ομάδα πιστεύουν ότι έχουν τις πιθανότητες τους να προκριθούν.

Ο πρόεδρος, Τέιλ Χεϊντάροφ, δεν έκρυψε τη συγκρατημένη αισιοδοξία του για τα δύο ματς, αναγνωρίζοντας το αυξημένο επίπεδο δυσκολίας σε σύγκριση με τις προηγούμενες τρεις προκρίσεις της Γκαμπάλας.

"Περιμένουμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Στους προηγούμενους γύρους αντιμετωπίσαμε δύσκολες ομάδες, αλλά, το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει σε κάθε γύρο" τόνισε ο Χεϊντάροφ.

Κατόπιν, έδειξε τη συνταγή της επιτυχίας, κατά την άποψη του: "Αδιαμφισβήτητα, θα είναι δύσκολα για την Γκαμπάλα. Αλλά θα παίξουμε με την ίδια θέληση. Ο Παναθηναϊκός θα μας βάλει δύσκολα. Αλλά, εμείς θέλουμε να πετύχουμε. Εάν θέλουμε να νικήσουμε, θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ