EUROPA LEAGUE

Χάτσκεβιτς: "Η ΑΕΚ έχει ισχυρές προσωπικότητες"

ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Ντινάμο Κιέβου, Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ, τονίζοντας πως πρόκειται για μία καλά οργανωμένη και δυνατή ομάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου που είχε προηγηθεί, πριν και από τα δυο ματς με τη Μίλαν, αναφέρθηκε ελάχιστα το όνομα της ΑΕΚ. Η κουβέντα που είχε γίνει αφορούσε κυρίως τα ζητήματα που είχαν οι "ροσονέρι" και ήταν εμφανές πως οι Ιταλοί είχαν υποτιμήσει την Ένωση.

Τώρα, στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ντινάμο Κιέβου, συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Οι Ουκρανοί έδειξαν να υπολογίζουν πολύ την ΑΕΚ και μάλιστα την χαρακτήρισαν ως την πιο οργανωμένη και δυνατή ομάδα, απ’ όλους τους αντιπάλους που είχε μέχρι φέτος η Ντινάμο, ενώ ο Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους επιθετικούς της ΑΕΚ, αλλά και συνολικά για την ομάδα.

"Δεν μπορώ να πω ότι έχω αμφιβολίες για την ενδεκάδα. Σκεφτόμαστε λίγο για δυο-τρεις θέσεις. Όσον αφορά στους τερματοφύλακες, θα αποφασίσουμε οριστικά αύριο. Είναι δυο ματς. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να έχουμε αύριο, όλα θα κριθούν για την πρόκριση στο Κίεβο".

Είναι η ΑΕΚ πιο δυνατή και οργανωμένη ομάδα, που θα αντιμετωπίσετε;

"Είναι πολύ οργανωμένη η ΑΕΚ. Αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω στους παίκτες μου, είναι πως η ΑΕΚ παίζει πολύ δυνατά, ομαδικά. Είναι μια εξαιρετικά πειθαρχημένη ομάδα"

Είδατε την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν τομείς που θέλετε να δώσετε έμφαση και να προσέξουν οι παίκτες σας;

"Η ΑΕΚ είναι καλά οργανωμένη ομάδα. Υπάρχουν κάποιες δυνατές προσωπικότητες στην επίθεση της ΑΕΚ. Και ελπίζω ότι δείξαμε στους ποδοσφαιριστές για την ΑΕΚ, να τα βγάλουν στο γήπεδο".

ΜΟΡΟΖΙΟΥΚ: "ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ"

ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ, μίλησε και ο ακραίος της Ντινάμο, Μικολά Μοροζιούκ: "Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ, είμαστε πολύ σοβαροί, θα προσπαθήσουμε να αντέξουμε την πίεση. Είναι σκληρή ομάδα η ΑΕΚ, καλά οργανωμένη και επιθετική. Έχουμε παίξει αρκετά φιλικά, συνηθίζουμε τους νέους συνδυασμούς με τους νέους παίκτες. Είμαστε 100% έτοιμοι. Ελπίζουμε να παίξουμε στα ίσια με την ΑΕΚ, η οποία έχει αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μην υστερήσουμε σ’ αυτό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ