EUROPA LEAGUE

Χατσκέβιτς: "Δεν θα παίξουν Εμποκανί και Σαμπράνο"

Χατσκέβιτς: "Δεν θα παίξουν Εμποκανί και Σαμπράνο"

Ο τεχνικός της Ντινάμο Κιέβου, Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς, ξεκαθάρισε ότι Ντιεμερσί Εμποκανί και Κάρλος Σαμπράνο δεν θα αγωνιστούν με την ΑΕΚ κι άφησε τον Μανόλο Χιμένεθ να ασχοληθεί με τις απουσίες της Ένωσης.

Η Ντινάμο Κιέβου υποδέχεται στο "Olimpiyskyi" της ουκρανικής πρωτεύουσας την ΑΕΚ στη ρεβάνς του 1-1 του ΟΑΚΑ ανάμεσα στις δύο ομάδες για τους 32 του Europa League.

Ο τεχνικός της Ντινάμο Κιέβου, Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς, ξεκαθάρισε ότι δεν θα αγωνιστούν οι ανέτοιμοι Ντιεμερσί Εμποκανί και Κάρλος Σαμπράνο απέναντι στους "κιτρινόμαυρους".

Όταν ρωτήθηκε για τους απουσίες του "Δικεφάλου", έπλεξε το εγκώμιο του οικογενειακού "κιτρινόμαυρου" κλίματος, αλλά τόνισε πως είναι αρμοδιότητα του Μανόλο Χιμένεθ να ασχοληθεί με τα προβλήματα της ομάδας του.

"Ο Χάρμας, ο Γκονσάλες και ο Σαπαρένκο είχαν μικρούς τραυματισμούς, οπότε όλοι τους κάνουν προπόνηση κανονικά. Ο Πίβαριτς ξεκίνησε προπόνηση, αλλά είναι μακριά από το επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Για τον Εμποκανί οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι για 2-3 ακόμη εβδομάδες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα".

- Η ΑΕΚ έχει χάσει παίκτες της "κλειδιά". Πώς θα επηρεάσει αυτό το γεγονός την ισχύ της; Υπάρχει χαλάρωση;

"Τι χαλάρωση μπορεί να υπάρχει; Το καθήκον μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και δεν μας ενδιαφέρουν τα θέματα του αντιπάλου. Όσον αφορά τα προβλήματα της ΑΕΚ, ας αφήσουμε τον τεχνικό της να ανησυχεί γι' αυτά".

- Θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ ο Σαμπράνο;

"Όταν θα είναι έτοιμος ο Σαμπράνο θα παίξει. Ακόμη δεν είναι έτοιμος. Οπότε, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ματς με την ΑΕΚ".

- Πώς έχει αλλάξει η Ντινάμο μετά από δύο επίσημα ματς (απέναντι σε ΑΕΚ και Ολιμπίκ Ντόνετσκ);

"Είμαι χαρούμενος με την κίνηση που έχουμε. Κόντρα στην Ολιμπίκ τρέξαμε 117 χιλιόμετρα συνολικά, ενώ πριν δεν είχαμε ξεπεράσει τα 112. Αλλά, πρέπει να βελτιωθούμε σε επίπεδο ποιότητας. Η άποψή του για την ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει, είναι μια ομάδα που παίζει σαν οικογένεια".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ