EUROPA LEAGUE

Χάσι: "Κρίσιμα τα πρώτα 15-20 λεπτά στον Πειραιά"

Χάσι: "Κρίσιμα τα πρώτα 15-20 λεπτά στον Πειραιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι, υποστήριξε ότι η Άντερλεχτ με το 1-0 πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε κόντρα στον Ολυμπιακό κι αναγνώρισε ότι η ρεβάνς θα είναι δύσκολη.

Η Άντερλεχτ επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού, στις Βρυξέλλες, για το πρώτο ματς των "32" του Europa League, με τον Αλβανό τεχνικό της βελγικής ομάδας, Μπέσνικ Χάσι, να ανάγει σε κρίσιμα τα πρώτα 15-20 λεπτά της ρεβάνς του Πειραιά.

"Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, πολύ οργανωμένη, το έδειξε σήμερα. Ήταν σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε την ευκαιρία με τον Οκάκα, χάσαμε την μπάλα δύο φορές στο κέντρο και ο Ολυμπιακός έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες. Το να μην επιτρέψει κάποιος στον Ολυμπιακό να έχει κάποια φάση, είναι αδύνατο. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου όλο το 90λεπτο και το αποτέλεσμα.

Ξέρω ότι υπάρχει πίεση στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θα είναι σκληρό ματς. Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχθούμε γκολ στα πρώτα 15-20 λεπτά. Είναι κρίσιμα τα πρώτα 15-20 λεπτά", υπογράμμισε ο Αλβανός τεχνικός.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ