EUROPA LEAGUE

Βιργκίβερ: "Πάντα κοντά στο γκολ ο Μπεργκ"

Βιργκίβερ: "Πάντα κοντά στο γκολ ο Μπεργκ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αμυντικός του Άγιαξ, Νικ Βιργκίβερ, σχολίασε την ικανότητα του Μάρκους Μπεργκ στις τοποθετήσεις στην περιοχή, ενώ ο προπονητής, Πίτερ Μπος, σχεδιάζει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Στην ικανότητα του Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει, εστίασε ο αμυντικός του Άγιαξ, Νικ Βιργκίβερ. Ο Ολλανδός στόπερ θυμήθηκε το γκολ του Σουηδού στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, αλλά και την αντίδραση της ομάδας.

"Πάντα βρίσκεται κοντά στο γκολ και στο πρώτο παιχνίδι, το πέτυχε. Ήταν στο κατάλληλο σημείο και αυτό πρέπει να κατέχει ένας επιθετικός. Ήταν νωρίς στο παιχνίδι όταν σκόραρε και το μόνο που δεν θέλαμε ήταν να δεχτούμε ένα γκολ στα πρώτα λεπτά. Αλλά, στη συνέχεια αντιδράσαμε σωστά" ανέφερε ο Βιργκίβερ στο κανάλι Ajax TV".

Όσο για τη διάθεση που θα έχει ο Άγιαξ, επειδή έχει προκριθεί, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν συμμερίστηκε την ανησυχία: "Νικήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι μας και το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε με τον Παναθηναϊκό. Σκεφτόμαστε τη νίκη και μόνο αυτή".

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα "De Telegraaf" ο προπονητής Πίτερ Μπος σκέφτεται να ξεκουράσει μερικούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του. Ο Μπος ίσως χρησιμοποιήσει τους Τετέ, Ρίντεβαλντ και Ντάικς, καθώς και τον νεαρό επιθετικό Κλεμέντ. Αντίθετα, είναι νωρίς για τον γκολκίπερ Τιμ Κρολ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Νιουκάσλ αλλά ήταν ανέτοιμος.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ