EUROPA LEAGUE

Βιντιγκάλ: "Λίγες πιθανότητες, θα ποντάρουμε σε αυτές"

Βιντιγκάλ: "Λίγες πιθανότητες, θα ποντάρουμε σε αυτές"

Ο Λίτο Βιντιγκάλ υποστήριξε ότι η Αρόουκα έχει πολύ λίγες πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο θα παλέψει για το καλύτερο. Περισσότερο αισιόδοξος ο Νούνο Κοέλιο.

Η Αρόουκα φιλοξενεί το βράδυ της Πέμπτης (18/8, 22:00) τον Ολυμπιακό, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play offs του Europa League.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (17/8) ο Λίτο Βιντιγκάλ, τεχνικός της πορτογαλικής ομάδας, δεν έδωσε πολλές πιθανότητες στην ομάδα του, τονίζοντας πάντως ότι η Αρόουκα θα παλέψει για ό,τι της αναλογεί.

"Είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι ως ομάδα και φιλοσοφία παιχνιδιού, πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο που είναι δυνατός και συνήθως συμμετέχει στο Champions League. Έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες να πετύχουμε κάτι σπουδαίο, που οι περισσότεροι από εμάς μετά βίας πιστεύουν.

Έχοντας απέναντι μας έναν δυνατό αντίπαλο οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές, ωστόσο και σε αυτές θα πρέπει να ποντάρουμε. Το ματς της Πέμπτης θα είναι το πρώτο ημίχρονο. Είναι σημαντικό που έχουμε τη δυνατότητα να παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Την Πέμπτη δεν τελειώνει το ταξίδι μας σε αυτή τη διοργάνωση. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρό στο πρώτο ματς, ώστε να πάμε με κάποιες πιθανότητες να παλέψουμε στο δεύτερο. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και έξυπνοι.

Δεν ξέρω αν θα αλλάξει πράγματα ο Πάουλο Μπέντο ή όχι. Και αυτό μας προβληματίζει γιατί μπορεί να κάνει κάποιες αλλαγές. Ανέλαβε μόλις πριν μια εβδομάδα και δεν έχουμε δείγμα γραφής. Πρέπει λοιπόν αν είμαστε σε εγρήγορση γιατί δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί".

Νούνο Κοέλιο: "Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα βρισκόμασταν εδώ"

Ο αρχηγός της Αροούκα (και πρώην παίκτης του Άρη), Νούνο Κοέλιο από την πλευρά του δήλωσε τα εξής:

"Αν δεν το πιστεύαμε πως μπορούμε να προκριθούμε, δεν θα είχαμε λόγο να βρισκόμαστε εδώ. Δεν θα είχε κανένα νόημα που πέρσι τερματίσαμε πέμπτοι στο πρωτάθλημα και φέτος περάσαμε από τον τρίτο προκριματικό γύρο φτάνοντας στα play offs.

Θέλουμε να μπούμε στους ομίλους για να μη βρεθεί κανείς να πει πως ήμασταν τυχεροί. Στόχος είναι να συνεχιστεί το όνειρο για μας και έχουμε δύο ακόμη βήματα μπροστά μας για να το πετύχουμε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ