EUROPA LEAGUE

Βίντεο από το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός

Βίντεο από το Άντερλεχτ - Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο όλες τις φάσεις του αγώνα της Άντερλεχτ με τον Ολυμπιακό που έληξε με τους Βέλγους να παίρνουν τη νίκη με 1-0. (VIDEOS)

Ιδιαίτερα γρήγορος ήταν ο ρυθμός τους αγώνα στο Άντερλεχτ - Ολυμπιακός από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης με τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ανήκει στους ερυθρόλευκους.

Οι κυριότερες στιγμές της αναμέτρησης

9' Δοκάρι του Ιντέγιε: Η καλύτερη στιγμή των πρώτων λεπτών ανήκε στους ερυθρόλευκους. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Ντουρμάζ μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, γύρισε στον Ιντέγε, όμως ο επιθετικός των ερυθρόλευκων έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

33' Χέρι του Οκάκα που δεν δίνεται: Στο 33ο λεπτό οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν σωστά για χέρι του Οκάκα. Μετά από κόρνερ του Ντουρμάζ, Μποτία και Μιλιβόγεβιτς πήδηξαν για την κεφαλιά, οι μπάλα χτύπησε και στους δύο και στη συνέχεια στο χέρι του Οκάκα και άλλαξε πορεία. Μία φάση όπου ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε δείξει το σημείο του πέναλτι.

67' ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Ο Μπούτνερ εκτέλεσε κόρνερ, ο Ρομπέρτο δεν απομάκρυνε σωστά με τις γροθιές και ο Εμποτζί με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεων του διαιτητή με τον επόπτη οι φίλαθλοι της Άντερλεχτ πέταξαν μπουκάλια που έσκασαν δίπλα στους δύο άνδρες.

Οι υπόλοιπες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου:

7' Καλή στιγμή για την Άντερλεχτ με κεφαλιά του Οκάκα: Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Άντερλεχτ η οποία στο 7ο λεπτό βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Οκάκα να πιάνει την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και την μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ρομπέρτο.

7' Απάντηση του Ολυμπιακού με άστοχο πλασέ του Σεμπά: Στην αμέσως επόμενη φάση είχαμε την πρώτη απειλή του Ολυμπιακού προς την εστία της Άντερλεχτ. Ο Φορτούνης βρήκε τον Σεμπά, εκείνος πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά αστόχησε.

23' Ατομική ενέργεια του Τζούρισιτς και απόκρουση του Ρομπέρτο: Για να φτάσουμε στην επόμενη καλή στιγμή έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 23'. Με φοβερή ντρίμπλα ο Τζούριτσιτς, άδειασε τον Ντα Κόστα, ο Σέρβος έκανε τη σέντρα - σουτ, με τον Ρομπέρτο να διώχνει με το ένα χέρι.

30' Σουτ του Πρατ και νέα απόκρουση του Ρομπέρτο: Δυνατό σουτ του Πρατ μέσα και δεξιά στην περιοχή του Ολυμπιακού, έδιωξε δύσκολα ο Ρομπέρτο.

Οι φάσεις του δευτέρου ημιχρόνου:

47' Άστοχο σουτ του Μιλιβόγεβιτς: Ο Φορτούνης έστρωσε στον Μιλιβόγεβιτς, αυτός σούταρε αφύλαχτος στην περιοχή της Άντερλεχτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το δοκάρι.

50' Μεγάλη απόκρουση του Προτό σε φάουλ του Ντουρμάζ: Ο Ολυμπιακός μετά από ωραία ενέργεια του Σεμπά κέρδισε φάουλ σε καλή θέση. Ο Ντουρμάζ το εκτέλεσε και ο Προτό έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

64' Σουτ του Ιντέγε και νέα απόκρουση του Προτό: Σουτ του Ιντέγε από αριστερά, ο Προτό έδιωξε με το ένα χέρι.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ