EUROPA LEAGUE

VIDEO: Τα δάκρυα του Παγέτ που έγινε αλλαγή

Marseille's Dimitri Payet walks off the pitch after sustaining an injury during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Παγέτ (AP PHOTO/FRANCOIS MORI)

Με δάκρυα αποχώρησε ο Ντιμιτρί Παγέτ από τον τελικό του Europa League. Στο 31' ο διεθνής χαφ της Μαρσέιγ τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο. (VIDEO, PHOTO).

Ο Ντιμιτρί Παγέτ προερχόταν από τραυματισμό, αλλά ο Ρούντι Γκαρθία τον χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα της Μαρσέιγ, στον τελικό του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο αρχηγός της γαλλικής ομάδας, ωστόσο, τραυματίστηκε στο 31' και στο επόμενο λεπτό έγινε αλλαγή (τον αντικατέστησε ο Μαξίμ Λοπέζ).

Ο Παγέτ ήταν απαρηγόρητος και τον πήραν τα δάκρυα, μη μπορώντας να πιστέψει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Ο διεθνής χαφ έδωσε το περιβραχιόνιο στον Λουίς Γκουστάβο και κατά την αποχώρησή του ο συμπατριώτης του Αντουάν Γκριεζμάν, ο στράικερ της Ατλέτικο, που νωρίτερα είχε κάνει το 1-0 για τους Μαδριλένους, τον φίλησε για να του εκφράσει συμπαράσταση...

Teammates hugs Marseille's Dimitri Payet, center, as he walks off the pitch after sustaining an injury during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Παγέτ, Γκριεζμάν (AP PHOTO/FRANCOIS MORI)

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

(AP Photo/Francois Mori)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ