EUROPA LEAGUE

VIDEO: Η πορεία της Μπρόντμπι στα προκριματικά του Europa League

VIDEO: Η πορεία της Μπρόντμπι στα προκριματικά του Europa League

Η Μπρόντμπι θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού στα playoffs του Europa League. Δείτε πως οι Δανοί πέρασαν από τρεις προκριματικούς γύρους μέχρι να συναντηθούν με το "τριφύλλι" (VIDEOS).

Σαφώς πιο έτοιμη και με περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της -σε σχέση με τον Παναθηναϊκό- είναι η Μπρόντμπι, η ομάδα την οποία καλείται να αποκλείσει το "τριφύλλι" με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League . Οι "πράσινοι" θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα στη Δανία (στις 18/8) ενώ στη συνέχεια θα υποδεχθούν τους "κυανοκίτρινους" στη Λεωφόρο (στις 25/8) με σκοπό να "κλειδώσουν" την παρουσία τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στα "συν" για την Μπρόντμπι είναι το γεγονός πως έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια ως τώρα, αφού -εκτός των τριών αγώνων πρωταθλήματος- πέρασε από τρεις (!) προκριματικούς γύρους, μέχρι να βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ απέκλεισε κατά σειρά τις Βαλούρ, Χιμπέρνιαν και Χέρτα Βερολίνου, μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ήττες. Απέναντι στη Χιμπέρνιαν μάλιστα (στον β' προκριματικό) χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να τα καταφέρει, ενώ την Πέμπτη (4/8) έφερε τα πάνω κάτω κόντρα στη Χέρτα, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ από τον πρώτο αγώνα (1-0), νικώντας με 3-1 στη Δανία.

Δείτε πως έφτασε μέχρι τα playoffs η Μπρόντμπι:

Βαλούρ - Μπρόντμπι 1-4

Μπρόντμπι - Βαλούρ 6-0

Η πρόκριση στα πέναλτι με Χιμπέρνιαν

Χέρτα - Μπρόντμπι 1-0

Μπρόντμπι - Χέρτα 3-1

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ