EUROPA LEAGUE

Βασικές απουσίες για Φιορεντίνα

Βασικές απουσίες για Φιορεντίνα
Μοντέλα

Ποιους παίκτες άφησε εκτός αποστολής ο Βιτσέντζο Μοντέλα για τον αγώνα της Φιορεντίνα με τον ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (23/10, 20.00), στο γήπεδο της Τούμπας.

Χωρίς τον Στέφαν Σάβιτς θα παραταχθεί η Φιορεντίνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος αμυντικός, βασικός σχεδόν σε όλα τα ματς που έχουν δώσει οι Ιταλοί μέχρι τώρα στη σεζόν, έμεινε στην Ιταλία και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Τούμπας.

Εκτός έμειναν επίσης και οι Πιζάρο και Μπάμπακαρ, των οποίου η απουσία προστίθεται σε αυτές των μακροχρόνια τραυματιών, Ρόσι και Γκόμεζ. Η αποστολή της Φιορεντίνα αποτελείται από τους: Αλόνσο, Ακουιλάνι, Μπαντέλι, Μπασάντα, Μπερναντένσκι, Βόρχα, Κουαρδάδο, Γκονζάλο, Ίλισιτς, Κούρτιτς, Λατσάρι, Λετσερίνι, Μαντσίνι, Μαρίν, Νέτο, Πασκουάλ, Ρίτσαρτνς, Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς και Βάργκας.

Ανακοινώσεις με τις οποίες παρέχει πληροφορίες, αλλά και προειδοποιεί για τη συμπεριφορά που πρέπει να έχουν όσοι βρεθούν στην Τούμπα για το παιχνίδι με την Φιορεντίνα εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

"- Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 09:00 ως την έναρξη του ματς μπροστά από την μπουτίκ και από τις 14:30 ως την έναρξη του ματς μπροστά από τη Θύρα 4.

- Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και ο χώρος μπροστά από τα αποδυτήρια θα είναι αποκλεισμένος ως την άφιξη των αποστολών (περίπου 18:30). Για την αποφυγή συνωστισμού, παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα.

- Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να φέρουν μαζί τους ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα αυτοκινήτου, καθώς αφενός ενδέχεται να ζητηθεί επίδειξή τους κατά την είσοδο στο γήπεδο, αφετέρου είναι απολύτως απαραίτητα για την αγορά εισιτηρίου, την επίλυση προβλήματος εισιτηρίου που έχει αγοραστεί από το ίντερνετ ή την αναπλήρωση χαμένης κάρτας διαρκείας

- Η Θύρα 8 θα φιλοξενήσει τους φιλάθλους της Φιορεντίνα και για το λόγο αυτό δεν διατίθενται εισιτήριά της.

- Το πάρκινγκ των κατόχων εισιτηρίων VIP θα μεταφερθεί στο σχολείο της οδού Κλεάνθους, απέναντι από το γήπεδο".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΑΔΩΝ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

"Ενόψει ενός ακόμη μεγάλου ευρωπαϊκού ραντεβού στην Τούμπα, που αναμένεται κατάμεστη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τον κόσμο να είναι συμμέτοχος στην ευθύνη διεξαγωγής ενός υψηλού επιπέδου αγώνα, στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να αποφύγουμε τιμωρίες που μπορούν να είναι καταστροφικές και εξαιρετικά μεγάλες, εφόσον η ομάδα μας παραμένει υπότροπη και στο “μικροσκόπιο” της UEFA μετά το ματς με τη Ραπίντ Βιέννης πριν 2 χρόνια.

Παρακαλούμε τον κόσμο μας να αποφύγει σε κάθε περίπτωση χρήση πυρσών, κροτίδων, βεγγαλικών,μηχανημάτων lazer. Διατρέχουμε εξαιρετικά υψηλό κίνδυνο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Απαγορεύονται πανό, σημαίες και συνθήματα ρατσιστικού, υβριστικού ή πολιτικού περιεχομένου και οι φίλαθλοι παρακαλούνται θερμά να αφήνουν τα διαζώματα των κερκίδων εμφανώς κενά, προκειμένου να αποφευχθεί εκ νέου τιμωρία για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει σε ένα ακόμη ιστορικό ευρωπαϊκό παιχνίδι, να συμπαρασταθεί στην ομάδα και να την σπρώξει χωρίς ακρότητες -που θέτουν σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή μας προοπτική- σε μια μεγάλη νίκη".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ