EUROPA LEAGUE

Βαρύ κατηγορητήριο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Βαρύ κατηγορητήριο για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Η UEFA άνοιξε φάκελο για τα επεισόδια στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ και οι δύο σύλλογοι κινδυνεύουν με τιμωρία. Διαβάστε ποιες κατηγορίες βαραίνουν τους φανς των "κόκκινων διαβόλων" και των "κόκκινων".

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλυσαν τις διαφορές τους εντός γηπέδου σε δύο αναμετρήσεις, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να επικρατεί με συνολικό σκορ 3-1 και να παίρνει το εισιτήριο για τους "8" του Europa League (θα αντιμετωπίσει εκεί τη Ντόρτμουντ), ωστόσο το άσχημο στον αγγλικό εμφύλιο είναι πως μερίδα οπαδών των δύο ομάδων ξέφυγε από τα όρια του νόμου.

Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια στο "Old Trafford" το βράδυ της Πέμπτης, με μπόλικο... ξύλο και πολλά σπασμένα καθίσματα να αποτελούν κομμάτι της... παραφωνίας στις εξέδρες, με την UEFA να μην αφήνει πάντως αυτά τα γεγονότα να περάσουν στο "ντούκου".

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στις 19 Μαΐου θα συνεδριάσει η πειθαρχική επιτροπή της για να πάρει αποφάσεις αναφορικά με τον εν λόγω αγώνα, με τα αγγλικά ΜΜΕ να εκτιμούν -βάσει κατηγορητηρίου- πως θα υπάρχει τιμωρία και για τους δύο συλλόγους.

Όσον αφορά στη Μάντσεστερ κατηγορείται για το γεγονός ότι οι οπαδοί της κάθονταν στις σκάλες με αποτέλεσμα να παραβιάζονται οι κανονισμοί περί ασφάλειας του γηπέδου όπως επίσης για ρίψη αντικειμένων και διατάραξη της τάξης.

Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ βαρύνεται με κατηγορίες που αφορούν υβριστικά συνθήματα και άναμμα πυρσών από τους οπαδούς της όπως επίσης και ρίψη αντικειμένων, αλλά και για την διατάραξη της ηρεμίας και την καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ