EUROPA LEAGUE

Βάντεν Στοκ: "Παιχνίδι ζωής και θανάτου με τον Ολυμπιακό"

Βάντεν Στοκ: "Παιχνίδι ζωής και θανάτου με τον Ολυμπιακό"

Ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, Ρότζερ Βάντεν Στοκ, έκανε δηλώσεις και τόνισε πως θα είναι ζωής και θανάτου το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πως είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό μίλησε ο πρόεδρος της βελγικής ομάδας, Ρότζερ Βάντεν Στοκ, τονίζοντας πως θα είναι ζωής και θανάτου το παιχνίδι με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα και πως είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Μάλιστα, επισήμανε πως θα σημαίνει τα πάντα για την Άντερλεχτ μια ενδεχόμενη πρόκριση στους "16" του θεσμού.

"Θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ακόμα μοιρασμένες. Ας ελπίσουμε πως το 1-0 θα είναι αρκετό για να προκριθούμε. Είναι ακόμα ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για μας, όπως ήταν αυτό με την Μπέβερεν και αυτά με Σταντάρ Λιέγης και Μουσκρόν για το πρωτάθλημα στην συνέχεια. Διακυβεύονται πολλά για μας.

Περιμένω η ομάδα να βγάλει μια αντίδραση μετά την ήττα από την Μπέβερεν. Τώρα θα πρέπει να το αποδείξουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και η πρόκριση στην επόμενη φάση σημαίνει τα πάντα για μας. Είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ μας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρότζερ Βάντεν Στοκ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ