EUROPA LEAGUE

Βάιντσιρλ: "Παίξαμε σε ένα καζάνι που έβραζε"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ΠΑΟΚ, Σάλκε, Μάτος MOTIONTEAM

Μπορεί κανείς να μην χαρακτήρισε το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Γερμανία ως τυπική διαδικασία, όμως τόσο ο τεχνικός της Σάλκε, Μάρκους Βάιντσιρλ, όσο και τέσσερις παίκτες του αισθάνονται πολύ άνετα ενόψει της ερχόμενης Τετάρτης (22/2).

Το τελικό 0-3 δεν αφήνει σχεδόν κανένα περιθώριο στον ΠΑΟΚ για πρόκριση στους "16" του Europa League. Οι "βασιλικοί μπλε" έχουν καπαρώσει την πρόκριση μετά τον αγώνα της Πέμπτης (16/2) στην Τούμπα. Ο προπονητής της Σάλκε, Μάρκους Βάιντσιρλ, και οι παίκτες του μίλησαν στην Γερμανική τηλεόραση για το παιχνίδι της Τούμπας. Αναλυτικά όσα είπαν:

Μάρκους Βάιντσιρλ:

"Δεν έχουμε προκριθεί ακόμα αλλά είμαστε σε πλεονεκτική θέση. Τα δύο γκολ που πετύχαμε στο τέλος μας έδωσαν ένα παχύ μαξιλάρι και μεγάλη εμπιστοσύνη. Μας είχαν πει πως θα παίξουμε σε ένα καζάνι που βράζει, αλλά αντέξαμε. Ο Μπούργκσταλερ είναι ένας επιθετικός που μας έχει βοηθήσει από την πρώτη μέρα. Πήγε στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, πήρε εμπιστοσύνη και τώρα κάνει καλά την δουλειά του. Ο Χούντελααρ είναι πλέον έτοιμος να μας βοηθήσει και εκείνος".

Μαξ Μάιερ:

" Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ασκήσει μεγάλη πίεση στην αρχή, σε συνδυασμό με τον 12ο παίκτη που είχαν λόγω της εξέδρας, αλλά αντιδράσαμε σωστά. Τώρα πρέπει απλά να επιβεβαιώσουμε το προβάδισμά μας".

Γκουίντο Μπούργκσταλερ:

«Ήμουν τυχερός διότι βρέθηκε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή (σ.σ. για να κάνει το 0-1). Πλέον βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση έναντι του αντιπάλου μας".

Γιαν Κλαας Χούντελααρ:

"Είναι χαρούμενος που πέτυχα γκολ, αισθάνομαι και πάλι καλά, νιώθω έτοιμος".

Λέο Γκορέτσκα:

"Έχουμε πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο παιχνίδι για να βρεθούμε στον επόμενο γύρο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακή και έντονη. Στόχος μας ήταν να τους...ηρεμήσουμε. Έχουμε στόχο να κάνουμε αίσθηση στο Γιουρόπα Λιγκ".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ