EUROPA LEAGUE

Βάιντσιρλ: "Παίξαμε δημιουργικά μετά το πρώτο 10λεπτο"

Βάιντσιρλ: "Παίξαμε δημιουργικά μετά το πρώτο 10λεπτο"

Ο προπονητής της Σάλκε, Μάρκους Βάιντσιρλ, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ πως η ομάδα του επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα στην Τούμπα στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα αλλά στη συνέχεια η Σάλκε ήταν καλύτερη μέχρι τέλους.

Μετά τη νίκη της Σάλκε επί του ΠΑΟΚ με 3-0 στην Τούμπα, ο τεχνικός των Γερμανών, Μάρκους Βάιντσιρλ, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι το απόλτυο φαβορί για την πρόκριση και ήταν πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

"Φυσικά είμαι ευχαριστημένος γιατί το αποτέλεσμα είναι καλό για εμάς. Η ομάδα είχε πρόβλημα στα πρώτα 10 λεπτά επηρεασμένη και από την ατμόσφαιρα αλλά ήμασταν καλύτεροι στη συνέχεια, είχαμε τον έλεγχο και κερδίσαμε δίκαια"είπε αρχικά.

Για το που πιστεύει ότι κρίθηκε το παιχνίδι και αν παρατήρησε κάποιες αδυναμίες του ΠΑΟΚ:
" Προτιμώ να μη μιλήσω για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ αλλά για τα δικά μας δυνατά σημεία. Κάναμε λάθη στα πρώτα λεπτά αλλά στη συνέχεια παίξαμε δημιουργικά, είχαμε την κατοχή της μπάλας και κατορθώσαμε να ελέγξουμε και τον αντίπαλο".

Για το αν το αποτέλεσμα έχει καθορίσει την πρόκριση:
" Φυσικά, με αυτό είμαστε φαβορί και είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας".

Για το γκολ του Χούντελααρ που ήταν το 50ο στο ΟΥΕΦΑ:
"Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε αυτόν τον παίκτη που ήταν τραυματίας, επανήλθε και σημείωσε το 50ο του τέρμα με τη Σάλκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ".

Στη συνέχεια ανέφερε για το ματς:
"Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με το σύστημά του και έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε, αλλά επιβάλλαμε το δικό μας με σκληρή δουλειά και κερδίσαμε".

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ:
" Μου φάνηκε ενδιαφέρον παίκτης ο Ενρίκε. Έχει καλούς παίκτες ο ΠΑΟΚ και χαίρομαι που τρεις από αυτούς (σ.σ. Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς) δεν θα παίξουν στη ρεβάνς".

Αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα της Τούμπας λέγοντας:
" Η ατμόσφαιρα ήταν εντυπωσιακή"

Για το επόμενο παιχνίδι με την Κολωνία:
"Φυσικά μετά το 0-3 εδώ έχουμε αυτοπεποίθηση επειδή τα κάναμε όλα σωστά".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ