EUROPA LEAGUE

Τζούριτσιτς: "Δύσκολο έργο με Ολυμπιακό"

Τζούριτσιτς: "Δύσκολο έργο με Ολυμπιακό"

Ο άσος της Άντερλεχτ, Φίλιπ Τζούριτσιτς, θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό πριν σχεδόν 10 χρόνια και τόνισε πως ξέρει καλά από τους συμπαίκτες του στην εθνική Σερβίας πόσο καλή ομάδα έχουν οι "ερυθρόλευκοι"

Ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών της Άντερλεχτ στην συνέντευξη τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τους "32" του Europa League ήταν ο Φίλιπ Τζούριτσιτς και όχι τυχαία.

Ο 24άχρονος διεθνής Σέρβος επιτελικός μέσος, προερχόμενος από τις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα, πέρασε και από αυτές του Ολυμπιακού την σεζόν 2007-2008 και αφού επέστρεψε στην Σερβία, πήρε στην Χέρενφέν το 2010.

Το 2013 τον απέκτησε η Μπενφίκα και μετά τους δανεισμούς του σε Μάιντς και Σαουθάμπτον, εδώ λίγες εβδομάδες παίζει ως δανεικούς από τους "αετούς" σύλλογο των Βρυξελλών.

"Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που ήμουν στον Ολυμπιακό, δεν έμεινα και πολύ καιρό. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις και έκανα αρκετούς φίλους. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία και αυτό που έμαθα ήταν να αντιμετωπίζω πολύ ενισχυμένες άμυνες", τόνισε ο Σέρβος γελώντας στην τελευταία του ατάκα.

Το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν σενάρια που τον έφερναν στον Ολυμπιακό, αλλά όπως είπε... "ήταν μόνο φήμες".

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αποκτήθηκε από την Άντερλεχτ και είναι συμπαίκτης του Τζούριτσιτς στην εθνική Σερβίας, όπως και ο Λιούμπομιρ Φέισα.

"Ξέρω Σέρβους παίκτες που έχουν παίξει στον Ολυμπιακό και μπορώ να πω πως έχει καλή ομάδα και θα έχουμε δύσκολο έργο. Το Europa League είναι καλή διοργάνωση και μου έχει λείψει να παίζω Κυριακή-Τετάρτη και ελπίζω να παίξω αύριο".

"Έχουμε καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και νομίζω μπορούμε να προχωρήσουμε στην διοργάνωση. Δεν συμβιβάζομαι μόνο με δύο ματς, πρέπει να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό και να συνεχίζουμε. Λατρεύω τα νοκ-άουτ".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ