EUROPA LEAGUE

Τσόρνιγκερ: "Ζέκα και Λεντέσμα η καρδιά του Παναθηναϊκού"

Τσόρνιγκερ: "Ζέκα και Λεντέσμα η καρδιά του Παναθηναϊκού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, υποστήριξε πως η εμπειρία των παικτών του Παναθηναϊκού είναι αυτή που τον φοβίζει περισσότερο ενόψει των αναμετρήσεων με το τριφύλλι.

Τους Λεντέσμα, Ζέκα και Μπεργκ ξεχωρίζει ιδιαίτερα από τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη (17/8) στο Απόστολος Νικολαϊδης. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε και για την εμπειρία των πράσινων που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις δυο αναμετρήσεις που έρχονται. .

-Ποιους παίκτες ξεχωρίζει από τον Παναθηναϊκό:
"Σίγουρα ο Λεντέσμα είναι ένας γνωστός παίκτης στο διεθνές ποδόσφαιρο, ο Ζέκα είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης και αρχηγός της ομάδας. Αυτοί οι δύο είναι η "καρδιά" του Παναθηναϊκού και έτσι θα έπρεπε να είναι, αφού αγωνίζονται στο κέντρο. Μαζί με τον Μπεργκ διαθέτουν μεγάλη ατομική ποιότητα. Διαθέτουν έμπειρους και διεθνείς παίκτες όπως ο Ιβανόφ" .

-Για τις διαφορές σε σχέση με το περσινό παιχνίδι της Μπρόντμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ:
"Δεν γνωρίζω πόσοι παίκτες από το παιχνίδι που είχαμε δώσει στη Θεσσαλονίκη, παίζουν τώρα στον Παναθηναϊκό! Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Το παιχνίδι αρχίζει από το μηδέν, έχουμε την ποιότητα μας και τα παιδιά το έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια. Η Χέρτα Βερολίνου δεν είναι μικρή ομάδα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είμαστε ενθουσιασμένοι".

-Για το αποτέλεσμα που θα ήταν ευχαριστημένος και αν θα του αρκούσε το 1-0:
"Δεν ξέρω αν χάρηκα ποτέ με μία ήττα. Θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Αν ο Πούκι βγει πέντε φορές απέναντι από τον τερματοφύλακα, δεν σκοράρουμε και τελικά χάσουμε 1-0, τότε δεν θα είμαι χαρούμενος. Αν ο Παναθηναϊκός χάσει τρία πέναλτι και δεν σκοράρει, τότε ίσως να είμαι χαρούμενος με το 1-0. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πως θα διαχειριστούμε την κατάσταση έχοντας απέναντί μας έμπειρους παίκτες".

-Για το γεγονός ότι η Μπρόντμπι σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια και αν θα παίξει το ίδιο επιθετικά και στο ματς με τον Παναθηναϊκό:
“Στο Βερολίνο δεν σκοράραμε. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Πέμπτης θα γνωρίζουμε περισσότερα για το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι δεν είμαστε ικανοί να παίξουμε με… πέντε διαφορετικά στιλ παιχνιδιού. Δουλεύουμε με την ομάδα εδώ και εννέα εβδομάδες και τα παιδιά τα έχουν πάει φανταστικά μέχρι τώρα. Συνεχίζουμε και ακολουθούμε αυτό το επιτυχημένο μονοπάτι και το πιο σημαντικό για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι να κάνουμε άλλο ένα βήμα, όπως κάναμε τις τελευταίες εβδομάδες".

-Για το αν προσέχει ιδιαίτερα κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού:
"Ο Λεντέσμα είναι παίκτης- κλειδί στο “build up”, ο Ζέκα οργανώνει και πιέζει πολύ, ενώ ο Μπεργκ έχει παραστάσεις και από το Champions League. Μπορεί να σκοράρει από οποιαδήποτε θέση".

Λάρσον: "Διαφορετικό ματς με αυτό της Τούμπας"

Τους παίκτες της Μπρόντμπι εκπροσώπησε ο Γιόχαν Λάρσον ο οποίος υποστήριξε πως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν έχει καμία σχέση με αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ πριν από ένα χρόνο ενώ δεν θα έχει πρόβλημα από την κατάμεστη Λεωφόρο.

-Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τις διαφορές σε σχέση με το περσινό παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ:
"Είναι δύο διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικό στιλ. Το περσινό ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν μια εντελώς άλλη ιστορία. Όπως είπε και ο προπονητής, είμαστε εδώ για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.Έχουμε τεράστιο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, αλλά είμαστε εδώ για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να βάλουμε τους δικούς μας όρους στο ματς, ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

-Για το γεγονός ότι θα είναι γεμάτο το "Απόστολος Νικολαΐδης":
"Είναι κάτι το θετικό. Θα ήταν πιο όμορφο να τους κάνουμε να ...ηρεμήσουν μετά το παιχνίδι, όταν θα έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό θα ήταν ένα καλό συναίσθημα. Όμως όταν έχεις πολύ κόσμο σε ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι κάτι το τέλειο και δεν βρίσκω κάτι το αρνητικό".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ