EUROPA LEAGUE

Τσόρνιγκερ: "Εμείς δεν είμαστε τόσο καλοί στο trash talking"

Τσόρνιγκερ: "Εμείς δεν είμαστε τόσο καλοί στο trash talking"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Μπρόντμπι, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ευχήθηκε το φερόμενο επεισόδιο ανάμεσα σε Μπεργκ και Φιρι να μην επηρεάσει τη ρεβάνς και υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πιο έμπειρος στο trash talking.

H Μπρόντμπι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη στις 20:00 για τη ρεβάνς των playoffs του Europa League, με τον Γερμανό τεχνικό της δανέζικης ομάδας, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, να υποστηρίζει ότι εάν το ματς επηρεαστεί από το εξωαγωνιστικό μέρος, τότε αυτό θα ευνοήσει το "τριφύλλι".

"Ελπίζω ότι το θέμα του Φίρι δεν θα αποτελέσει πεδίο διαμάχης γιατί το ματς ύστερα θα πάει σε άλλο επίπεδο. Και σε αυτό το επίπεδο, η άλλη πλευρά (σ.σ Παναθηναϊκός) είναι πιο έμπειρη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που είμαστε καλοί. Και δεν νομίζω ότι είμαστε καλοί στο "trash talking". Γνωρίζω τι άκουσα. Και γνωρίζω ότι μίλησα με τον Μπεργκ. Έτσι είναι. Ήταν ο νικητής στο πρώτο ματς, στο γήπεδο.

Το επεισόδιο ήταν επίσης στο γήπεδο, αλλά δεν ανήκει στο γήπεδο. Είναι άλλο πράγμα. Ας μιλήσουμε για το ματς. Θέλουμε να νικήσουμε σε αυτή τη μάχη και μετά θα δούμε τι θα συμβεί στο γήπεδο. Αλλά, χρειαζόμαστε να κάνουμε πολλά για να νικήσουμε ένα σκληρό αντίπαλο. Αυτό είναι όλο. Έχουμε πει στους παίκτες ότι όλα είναι πιθανά΄

Ο,τι κάναμε στην αναμέτρηση με την Άαρχους, μας βγήκε. Κι ο,τι προσπάθησαν οι αντίπαλοί μας, δεν τους βγήκε. Δεν υπάρχει κάτι τακτικό που μπορούμε να πάρουμε, αλλά μπορούμε να πάρουμε πράγματα όσον αφορά στη νοοτροπία. Για παράδειγμα, οι παίκτες μου δεν σταμάτησαν στα τρία-τέσσερα γκολ. Και δεν θα σταματήσουμε την Πέμπτη, εάν βάλουμε ένα γκολ. Το ποδόσφαιρο μετρά περισσότερο το εάν θα νικήσεις, αλλά για την ομάδα μου η οποία είναι νεαρή σε ηλικία έχει σημασία η διαχείριση των δύσκολων καταστάσεων. Το κύριο θέμα είναι να δείξουμε σε όλους ότι θα νικήσουμε", υποστήριξε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ