EUROPA LEAGUE

Τσόρνιγκερ: "Ακόμα δεν έχουμε πέσει στο πάτωμα"

Τσόρνιγκερ: "Ακόμα δεν έχουμε πέσει στο πάτωμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ υποστήριξε παρά την ήττα της ομάδας του με 3-0 ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα αναφορικά με τη ρεβάνς και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Μπρόντμπι να κάνει ένσταση για την κόκκινη στον Ρένοου.

Η Μπρόντμπι ηττήθηκε με 3-0 αλλά η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει, τουλάχιστον όχι σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στις δυο αποβολές και ιδίως στην δεύτερη που δεν έπρεπε να δοθεί αφού έχει αλλάξει ο κανονισμός από την UEFA.

Αρχικά είπε:

"Ήμασταν αρκετά καλοί στο παιχνίδι. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες με τον Πούκι. Η πρώτη κόκκινη κάρτα που ήταν σωστή, έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές αλλά μείναμε στο παιχνίδι. Μετά ήταν η επόμενη περίπτωση που δεν είναι ξεκάθαρη.

Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα σίγουρα με δυο παίκτες εκτός εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε. Αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι την επόμενη Πέμπτη και θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είδαμε εδώ μια εξαιρετική κερκίδα θα έχουμε και εδώ ".

Τι εννοείτε με την δεύτερη κόκκινη;
"Η κοπέλα μου κάποια φορά λέει ότι χρειάζομαι γυαλιά. Ο γκολκίπερ τσίμπησε την μπάλα, δεν δικαιολογούσε την απόφαση του. Έχουν αλλάξει οι κανόνες της UEFA και θα πρέπει να ξέρουν οι διαιτητές. Βέβαια και να το πούμε την UEFA δεν θα παραδεχθεί ότι έκανε λάθος".

Η χρονική διάρκεια που δεχτήκατε το πρώτο γκολ σας επηρέασε;
"Ήταν στον χρόνο των καθυστερήσεων οπότε όντως ήταν δύσκολο. Το δυσκολότερο κομμάτι όμως ήταν ότι δεχθήκαμε τις αποβολές".

Θεωρείτε ότι έχει κριθεί η πρόκριση μετά το 3-0; Και τι εικόνα να περιμένουμε στο δεύτερο ματς; "Όπως είπα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Το 2004 η Ελλάδα κέρδισε το Euro, κανείς δεν το περίμενε. Υπάρχει ένα δεύτερο 90λεπτο, σίγουρα οι πιθανότητες είναι υπέρ του Παναθηναϊκού αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει".

Έχετε ελπίδες για την ρεβάνς δηλαδή;
"Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα σίγουρα αλλά αν μπορέσουμε να πετύχουμε ένα-δυο γκολ ο Παναθηναϊκός ίσως είναι πιο σκεπτικός. Δεν έχουμε πέσει ακόμα κάτω στο πάτωμα όμως".

Πως σκοπεύετε να διαχειριστείτε τη ρεβάνς με βάση και τις απουσίες;
"Έχουμε περισσότερους από 11 παίκτες στην ομάδα. Βεβαίως αν παραμένουν οι κόκκινες κάρτες θα δούμε. Πρώτα απ' όλα έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή και μετά θα δούμε το ματς της Πέμπτης. Βέβαια είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ταχύτητα και ποιότητα αλλά θα τα δούμε όλα από την επόμενη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη".

Υπάρχει περίπτωση να κάνετε ένσταση;
"Θα το δούμε. Είναι μια απόφαση της διοίκησης. Βεβαίως θα έλεγα ότι στον αγώνα ο διαιτητής έκανε ένα καλό παιχνίδι".

* Στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι κόπηκαν 10.952 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 116.578.


TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ