EUROPA LEAGUE

Τσιώλης: "Να φτάσουμε πιο μακριά από πέρυσι"

Τσιώλης: "Να φτάσουμε πιο μακριά από πέρυσι"
INTIME SPORTS

Ο αγώνας με την Ραπίντ είναι γιορτή για την Αρκαδία και τον Αστέρα ο οποίος θέλει να φτάσει πιο μακριά σε σχέση με την περσινή σεζόν στο Europa League, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αγώνας με την Ραπίντ είναι γιορτή για την Αρκαδία και τον Αστέρα ο οποίος θέλει να φτάσει πιο μακριά σε σχέση με την περσινή σεζόν στο Europa League, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με τη Ραπίντ: " Είναι μια γιορτή για την Πελοπόννησο, την Αρκαδία και τον Αστέρα. Θέλουμε να φτάσουμε πιο μακριά σε σχέση με πέρυσι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια οργανωμένη ομάδα με πολλές εμπειρίες.

Το μειονέκτημα μας είναι ότι δεν έχουμε επίσημο ματς, αλλά ξεχειλίζει το πάθος και η θέληση. Ελπίζω να είμαστε εδώ και του χρόνου για συνέντευξη κι άλλου ευρωπαϊκού αγώνα

Θα χρειαστούμε πειθαρχία και υπομονή. Η Ραπίντ έχει ποιότητα στην επιθετική γραμμή. Κλείνουμε ένα μήνα προετοιμασίας και ολοκληρώνουμε το πλάνο για το πως θα παίξουμε κόντρα στη Ραπίντ.

Τίποτα πιστεύω δεν θα κριθεί αύριο, όλα θα κριθούν στα δύο παιχνίδια και μέχρι το τελευταίο λεπτό στη Βιέννη. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή. Το πλεονέκτημα σε σχέση με το συνάδελφο είναι ότι εγώ είδα τη Ραπίντ σε αγώνα πρωταθλήματος".

Για τις μεταγραφές: " Η ομάδα ενισχύθηκε με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θα χρειαστούμε χρόνο αγωνιστικό για να αυτοματοποιήσουμε την τακτική μας σε άμυνα και επίθεση".

Για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του Αστέρα: " Είναι μειονέκτημα το ότι ακόμη δεν έχουμε συνοχή. Αυτό θα το κερδίσουμε από τα παιχνιδια.

Η 11αδα θα αποτελείται κυρίως από παίκτες του περσινού κορμού. Οι υπόλοιποι που θα μπουν στο βασικό σχήμα είναι ποιοτικοί παίκτες και πιστεύω ότι θα προσαρμοστούν γρήγορα".

Για το ότι καθυστέρησαν οι μεταγραφές: " Είδαμε πως ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το γεγονός του ρυθμού. Η δομή είναι έτσι στην Ελλάδα που πάμε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ανέτοιμοι. Αυτό θα το πληρώσουμε ως χώρα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προετοιμαστούμε στην προπόνηση. Ο Στέφενς είπε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε τη συνοχή. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για την ενδεκάδα: " Έχω ακόμη δύο ερωτηματικά και θα τα αποφασίσουμε αύριο. Για τις 9 θέσεις είμαστε έτοιμοι".

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τη Ραπίντ: " Από τη Ραπίντ έχω ξεχωρίσει τον Χόφμαν, όπως και τους τρεις επιθετικούς".

Κουρμπέλης: "Ανήκω στον Αστέρα"

Τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα στην συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος ανέφερε:

Για τον τραυματισμό του: " Έμεινα προληπτικά κάποιες μέρες έξω λόγω προβλήματος στη μέση. Πλέον είμαι έτοιμος για τον αγώνα".

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: " Ανήκω στον Αστέρα. Είναι κολακευτικά όσα ακούγονται για εμένα. Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και τίποτα άλλο. Αυτό το θέμα δεν είναι ώρα να συζητηθεί. Είναι κολακευτικό για μένα να ακούγονται αυτά τα λόγια. Να περάσουν αυτά τα δύο παιχνίδια και ό,τι είναι να γίνει θα το μάθουμε στη συνέχεια".

Για τις δυνατότητες της Ραπίντ: " Είδαμε τις αδυναμίες και τις δυνατότητες της Ραπίντ. Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλή επιθετική γραμμή και φτάνει εύκολα στα γκολ. Αυτό δουλέψαμε στις προπονήσεις για να είμαστε προσεκτικοί στην αμυντική λειτουργία".

Για το αν υπάρχει άγχος: " Τρακ δεν έχω. Ανυπομονησία έχω. Από αυτά τα ματς γίνεσαι έμπειρος και μπορείς και συνεχίζεις".

Για τους Γκόιαν και Λισγάρα: " Είναι πολλοί έμπειροι παίκτες, οι οποίοι με βοηθούν και με καθοδηγούν. Με βοηθάνε και πάμε πολύ καλά και θα δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε μαζί στην άμυνα".

Για τους επιθετικούς Χουάνμα-Μπαράλες-Μπακασέτα: " Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Ο Μπακασέτας είναι ο πιο φορμαρισμένος από όλους. Όσο παλεύουν αυτοί τόσο παλεύουμε κι εμείς για μια θέση στην ενδεκάδα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ