EUROPA LEAGUE

Τσέχοι οπαδοί-ζώα ούρησαν σε γυναίκα που ζητιάνευε

Τσέχοι οπαδοί-ζώα ούρησαν σε γυναίκα που ζητιάνευε

Τα άγρια και απάνθρωπα ένστικτά τους έδειξαν Τσέχοι οπαδοί στους δρόμους της Ρώμης, αφού ούρησαν πάνω σε γυναίκα που ζητιάνευε στον δρόμο. Το περιστατικό αυτό συνέβη λίγες ημέρες μετά την εμετική συμπεριφορά οπαδών της Αϊντχόφεν (VIDEO).

Ό,τι και να πει κανείς γι' αυτούς τους ανθρώπους (;), θα είναι πολύ λίγο. Δεν υπάρχει δικαιολογία μέθης ή οτιδήποτε άλλο, διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά και δεν υπάρχει κανένα απολύτως μέτρο.

Πριν λίγες ημέρες, οπαδοί της Αϊντχόφεν πετούσαν κέρματα σε ζητιάνες στους δρόμους της Μαδρίτης πριν το ματς με την Ατλέτικο και χθες (17/3) ήρθε η σειρά αυτών της Σπάρτα Πράγας να κάνουν κάτι αδιανόητο, κάτι πέρα από τις πιο εμετικές σκέψεις που μπορεί να σκεφτεί ανθρώπινο μυαλό.

Μια γυναίκα ζητιάνευε στους δρόμους της Ρώμης και κάποιοι οπαδοί των Τσέχων θεώρησαν ότι ήταν αστείο να κάνουν την ανάγκη τους πάνω της. Την ώρα που ζητούσε ελεημοσύνη, έσπαγαν πλάκα με την ανάγκη της και την ούρησαν, γελώντας σαν χάχανα, πιστεύοντας ότι είχαν κάνει κάτι πολύ γαμάτο. Οι λέξεις είναι λίγες για να αποτυπώσουν την πράξη τους...

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ