EUROPA LEAGUE

Τσερτσέσοφ: ''Καλό όνομα στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός''

Τσερτσέσοφ: ''Καλό όνομα στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός''

Ο τεχνικός της Ντινάμο Μόσχας, Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, απέφυγε να κάνει προβλέψεις για τον όμιλο, ωστόσο μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Αϊντχόφεν και τον Παναθηναϊκό.

''Είχαμε μία καλή κλήρωση, αλλά δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα αντίπαλο. Η Αϊντχόφεν είναι ομάδα με πρεστίζ, ο Παναθηναϊκός έχει καλό όνομα στην Ευρώπη και αγωνίζεται σε αυτόν ο Σίλντενφελντ ενώ η Εστορίλ αποτελεί ανερχόμενη δύναμη'', δήλωσε αρχικά ο Τσερτσέσοφ στα ρωσικά ΜΜΕ.

Στη συνέχεια ο τεχνικός των ''κυανόλευκων'' συμπλήρωσε: '

'Βρισκόμαστε για πρώτη φορά στην φάση των ομίλων. Είναι προφανές ότι σε μια διοργάνωση όπως το Europa League καλούμαστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η Αϊντχόφεν και ο Παναθηναϊκός είναι ομάδες με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς, που συνήθως βρίσκονται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα κάνω κάποια πρόβλεψη''.

Πήρε Χουμπότσαν

Ο 29χρονος αμυντικός Τόμας Χουμπότσαν υπέγραψε συμβόλαιο με τους προσεχείς αντιπάλους του τριφυλλιού. Ο έμπειρος Σλοβάκος στόπερ μετράει 30 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν πάλι στο ρώσικο πρωτάθλημα, αλλά με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο Χουμπότσαν υπέγραψε για τρία χρόνια στη Ντιναμό!

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ