EUROPA LEAGUE

"Τσεκάρουν" εισιτήριο πρόκρισης ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

"Τσεκάρουν" εισιτήριο πρόκρισης ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί στη Σλοβακία με την Σπάρτακ Τρνάβα το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, ενώ ο Ατρόμητος φιλοξενεί στο Περιστέρι την ΑΪΚ Στοκχόλμης, έχοντας το υπέρ του 3-1 από την Σουηδία.

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης έχουν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος με φόντο το εισιτήριο της πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. Οι ελληνικές ομάδες νίκησαν στα πρώτα παιχνίδια και έχουν το πάνω χέρι για πρόκριση και συνέχιση του ευρωπαϊκού ταξιδιού τους.

Ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα χάρη στο γκολ του Λούκας και σαφώς είναι το φαβορί για πρόκριση απέναντι στην Σπάρτακ Τρνάβα μέσα στην Σλοβακία.

Ο "Δικέφαλος" προπονήθηκε την Τετάρτη 96/8) στο γήπεδο της αναμέτρησης, που δεν είναι η φυσική έδρα της αντιπάλου του, με τον Ίγκορ Τούντορ να δείχνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Αυτή, λοιπόν, αναμένεται να είναι σε σχηματισμό 4-2-3-1 και να αποτελείται από τους εξής: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε Τζιόλης, Μακ, Πέλκας, Κοροβέσης και Μυστακίδης.

Ο Γιουράι Γιάραμπεκ θα παρατάει τους Σλοβάκους με την εξής ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-3-3: Κάμεναρ, Τσόνγκα, Νίκολιτς, Γκρέσακ, Τοτ, Μπάες-Κασάδο-Σάμπο ,Μίκοβιτς, Χάρμπα, Βόιτους. Για τους Σλοβάκους επιστρέφει ο Τσόνγκα που έλειψε από το πρώτο ματς.

Τεράστιο φαβορί ο Ατρόμητος

Όσο για τους Περιστεριώτες, με... όπλο το 3-1 στη Στοκχόλμη έχουν το πάνω χέρι και θα πρέπει στην έδρα τους να επιδείξουν σοβαρότητα και προσοχή, προκειμένου να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΑΪΚ. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, ο Γρηγορίου δεν θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Ο Γκορμπούνοφ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιά στην άμυνα ο Κιβρακίδης, αριστερά ο Μπίτολο και στο κέντρο της άμυνας οι Λαζαρίδης - Φυτανόιδης. Η μεσαία γραμμή θα απαρτίζεται από Γοδόι, Ουσέρο και Πίτου, ενώ η γραμμή κρούσης από τους Ναπολεόνι, Ουμπίντες και Μαρσελίνιο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι εξής παίκτες: Μπάρκας, Κούρος, Θεολόγου, Νάτσος, Λημνιός, Μπάλλας, Έμποου, Μπρίτο, Λε Ταλέκ και Μπαστακός.

Σημειώνεται ότι την προπόνηση του Ατρόμητου παρακολούθησε την Τετάρτη (5/8) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (6/8, 21.00).

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ