EUROPA LEAGUE

Τσάτσιτς: "Ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί"

Τσάτσιτς: "Ο ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί"
2012 AFP

Τι είπε ο τεχνικός της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Αντε Τσάτσιτς, για τη "μάχη" με τον ΠΑΟΚ και τον προπονητή της ελληνικής ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ.

Τον τίτλο του φαβορί "έδωσε" στον ΠΑΟΚ ο τεχνικός της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Αντε Τσάτσιτς ο οποίος μίλησε και για τον Ιγκόρ Τούντορ. Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Οι Έλληνες είναι το απόλυτο φαβορί. Έχουν πιο έμπειρη και πιο ακριβή ομάδα από εμάς. Η Λοκομοτίβα μόλις τώρα αρχίζει να χτίζεται. Πήραμε πολλούς παίκτες, την άνοιξη ήμασταν η χειρότερη ομάδα στο πρωτάθλημα και τώρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.

Στο φιλικό με την Ντνίπρο ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-1. Είδα μια σοβαρή, ισχυρή και έμπειρη ομάδα την οποία οι παίκτες μου δύσκολα να αντιμετωπίσουν. Ωστόσο εμείς δεν έχουμε σκοπό να παραδοθούμε. Θα κάνουμε ό,τι το καλύτερο μπορούμε και μετά θα δούμε τι μπορεί να συμβεί. Στόχος μας είναι η πρόκριση να παιχτεί στο δεύτερο ματς που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη".

Για τον Τούντορ είπε: "Είμαι χαρούμενος για τον Τούντορ. Ηταν φανταστικός ποδοσφαιριστής, έκανε μία σπουδαία καριέρα και βλέπω όμως σιγά-σιγά να εξελίσσεται σε έναν τοπ προπονητή. Η δουλειά του στη Χάιντουκ, με βάση τις συνθήκες που υπήρχαν εκεί, ήταν περισσότερο από καλή και είδαμε πως το ταλέντο του δεν πέρασε απαρατήρητο. Μετακόμισε σε μια δυνατή ομάδα με παράδοση και απέδειξε πως οι Κροάτες προπονητές εμπνέουν σεβασμό έξω από την χώρα τους".

Στις 19:45 ανοίγει τα χαρτιά του ο Τούντορ

Στις 20:30 θα γίνει η προπόνηση του ΠΑΟΚ και νωρίτερα θα μιλήσουν οι Τούντορ και Κίτσιου. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ:

"Το πρόγραμμα του Δικεφάλου την Τετάρτη (15.07), έχει ως εξής: Στις 19:45 (ώρα Ελλάδας) ο Ίγκορ Τούντορ θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Στέλιος Κίτσιου. Στις 20:30 στο γήπεδο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του ΠΑΟΚ που θα είναι ανοικτοί για τους εκπροσώπους του Τύπου για τα πρώτα 15 λεπτά. Στις 21:00 είναι προγραμματισμένο το επίσημο δείπνο των δύο διοικήσεων. Το πρόγραμμα της Πέμπτης, δεν περιλαμβάνει άλλη επίσημη υποχρέωση εκτός από τον αγώνα που ξεκινάει 21:00 ώρα Ελλάδος και αμέσως μετά το τέλος του η αποστολή θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για τη Θεσσαλονίκη".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ