EUROPA LEAGUE

Τρπισόβκσι: "Προειδοποίηση, τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς"

Τρπισόβκσι: "Προειδοποίηση, τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς"

Ο τεχνικός της Σλόβαν Λίμπερετς, Γίντριχ Τρπισόβκσι, έκρουσε το "καμπανάκι" στους παίκτες του ενόψει της αναμέτρησης με την ΠΑΟΚ, φέρνοντας ως παράδειγμα το ματς του πρώτου γύρου στην Τσεχία.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις για τον αυριανό αγώνα της Σλόβαν Λίμπερετς με τον ΠΑΟΚ, έκανε ο προπονητής της τσεχικής ομάδας, Γίντριχ Τρπισόβκσι στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, τόνισε:

Για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει η Σλόβαν Λίμπερετς το παιχνίδι: "Όλα έχουν να κάνουν με το δικό μας παιχνίδι. Είναι μια προειδοποίηση για εμάς ότι ο ΠΑΟΚ είχε σκοράρει δύο φορές στο Λίμπερετς. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά σε καμία περίπτωση. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε με την Καραμπάγκ και την Φιορεντίνα, το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο ματς της Τούμπας".

Για το γεγονός ότι θα υπάρχουν και οπαδοί της Σλόβαν στην Τούμπα: "Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Αισθάνομαι ότι υπάρχει κάποιος δίπλα μας. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ σημαντική για εμένα. Κάθε φορά που αγωνιζόμαστε στην Ευρώπη η εμπειρία είναι εκπληκτική. Εκτιμούμε που οι φίλοι της ομάδας έκαναν ένα μακρινό ταξίδι για να έρθουν".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ