EUROPA LEAGUE

Τρπισόφσκι: "Στόχος η πρόκριση, θέλουμε τη νίκη"

Τρπισόφσκι: "Στόχος η πρόκριση, θέλουμε τη νίκη"

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετώπισαν 16 παίκτες της ομάδας του τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η Σλόβαν Λίμπερετς θέλει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο Μίλαν Μπάρος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συνέντευξη Τύπου του Γίντριχ Τρπισόφσκι, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (29/9, 20:00) κινήθηκε γύρω από την ίωση που ταλαιπώρησε τους παίκτες της Σλόβαν Λίμπερετς τις τελευταίες ημέρες, με τον προπονητή της ομάδας να αναφέρεται σε όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα. Ο Τρπισόφσκι στάθηκε και στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, τους οποίους παρακολούθησε μέσω βίντεο. Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γίντριχ Τρπισόφσκι:

Για το πόσο επηρέασε την προετοιμασία της ομάδας το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν οι παίκτες:

Μας επηρέασε πάρα πολύ. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Για τρεις ημέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Είναι δυσάρεστο κάτι τέτοιο. Θα δούμε στο παιχνίδι το πόσο μας επηρέασε, και πρέπει να το ξεχάσουμε. Οφείλουμε να το ξεπεράσουμε.

Για τον αριθμό των παικτών που αντιμετώπισαν πρόβλημα:

Συνολικά ήταν 16 παίκτες που είχαν είτε μικρά είτε μεγάλα προβλήματα. Κάποιοι παίκτες δεν θα παίξουν. Σήμερα είχαμε τη πρώτη προπόνηση και πήραμε κάποιες αποφάσεις, αλλά αύριο θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις.

Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την Φιορεντίνα έπαιξε αρκετά διαφορετικά από το τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται στην Ελλάδα. Είναι μια δυνατή ομάδα που ξέρει να κρατά τη μπάλα. Έχει καλές μονάδες και έχει παίκτες ικανούς στο ένας εναντίον ενός. Είναι μια αξιόλογη ομάδα που έχει καλές μονάδες στην επίθεση.

Για το αν υπήρχαν σκέψεις για αναβολή του αγώνα και αν η όλη κατάσταση μπορεί να "κοιμίσει" τον ΠΑΟΚ:

Την Παρασκευή δεν είχαμε ούτε ένα παίκτη στον οποίο θα μπορούσαμε να βασιστούμε για να παίξει. Μέσα στο Σαββατοκύριακο σκεφτόμασταν ότι ίσως θα έπρεπε να ακυρώναμε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και το επόμενο. Την τελευταία λέξη την είχαν οι γιατροί, καθώς τη Τρίτη τελείωσε η καραντίνα.

Για τα αποτελέσματα των εξετάσεων όσον αφορά τη προέλευση του ιού:

Είναι δύσκολο να το πούμε. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν μετά την επίσκεψή μας στο Μπακού, και τις επόμενες ημέρες το πρόβλημα εντάθηκε.

Για το ενδιαφέρον της Σπάρτα Πράγας:

Κανένα σχόλιο...

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί λόγω της κατάστασης:

Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν φαβορί. Θα μας έχουν επηρεάσει όλα αυτά αλλά μετά το παιχνίδι τίποτα δε θα έχει σημασία παρά μόνο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο παιχνίδι πήραμε μόνο ένα βαθμό. Στόχος μας είναι η πρόκριση και θέλουμε τη νίκη.

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και την παρουσία τους στο Λίμπερετς:

Όλοι, αυτό αγαπάμε στο ποδόσφαιρο. Για την ατμόσφαιρα. Έχουμε πάει και σε άλλα γήπεδα. Ξέρουμε ότι θα έχουν αρκετοί οπαδοί. Έχω δει βίντεο με την ατμόσφαιρα που θα κάνουν. Μερικές φορές πετάνε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω, στο παιχνίδι, οι οπαδοί να δώσουν τη δική τους μάχη στην κερκίδα και εμείς να δώσουμε τη μάχη μας στο γήπεδο.

Ο ΜΙΛΑΝ ΜΠΑΡΟΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2004

Ο Τσέχος επιθετικός στάθηκε στον αντίκτυπο που έχει η ίωση αλλά και στις βλέψεις της ομάδας του. Ο Μίλαν Μπάρος αναφέρθηκε σε όλα όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες και ευελπιστεί πως η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να λειτουργήσει ως αγχολυτικό. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί:

Έχουμε ακόμα μια προπόνηση, θα κάνουμε και μια αύριο και τότε θα πάρουμε τις αποφάσεις μας.

Αν έχει κάποια ανάμνηση από το Ελληνικό ποδόσφαιρο:

Έχω δυο αναμνήσεις. Μια ως ομάδα όταν παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και είχαμε πετύχει δυο γκολ. Μια με την εθνική, όταν και δυστυχώς είχαμε χάσει στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αν του έχει τύχει κάτι παρόμοιο:

Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία και προσπαθώ και εγώ και όλοι να την αφήσουμε πίσω μας.

Για το αν είχε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ το 2013:

Μπορεί να είχε κάτι στα χέρια του ο μάνατζέρ μου αλλά προσωπικά εγώ δεν είχα καμία συζήτηση με κανέναν από τον ΠΑΟΚ.

Αν υπήρχε φορά που έπαιξε παιχνίδι ουσιαστικά απροπόνητος:

Όχι, ποτέ. Τέτοια κατάσταση, δεν υπήρξε ποτέ στην καριέρα μου. Να μας έχει απαγορευτεί η προπόνηση αλλά και να μην μπορούμε να προπονηθούμε είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά.

Για την αξία του παιχνιδιού στο δρόμο για την πρόκριση:

Μιλάμε για έξι παιχνίδια και δεν υπάρχουν ασήμαντοι αγώνες. Δεν έχουμε δικαίωμα να χάσουμε. Ήδη χάσαμε δυο βαθμούς στο Αζερμπαϊτζάν. Έχουμε απέναντι μας έναν καλό αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για τον αντίκτυπο που είχε η περιπέτεια υγείας στα αποδυτήρια:

Όλα αυτά έγινα γρήγορα. Δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε τι έχει γίνει. Δεν ήμασταν όλοι στο κρεβάτι. Κάποιοι από εμάς κάτι κάναμε τις τελευταίες ημέρες… Μπορεί αυτό το σκηνικό να μας βοηθήσει.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ