EUROPA LEAGUE

Τρπισόφσκι: "Πιο ουσιαστικός ο ΠΑΟΚ"

Τρπισόφσκι: "Πιο ουσιαστικός ο ΠΑΟΚ"
Τρπισόφσκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Σλόβαν, Γίντριχ Τρπισόφσκι, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν το βάζει κάτω, λέγοντας ότι η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στον όμιλο.

Με τον δικό του τρόπο, ο Γίντριχ Τρπισόφσκι έδειξε πόσο στεναχωρέθηκε για την ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ, όμως στο φινάλε της συνέντευξης Τύπου έδειξε να ελπίζει πως η ομάδα του θα ανατρέψει τα δεδομένα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι σημαίνει αυτή η ήττα:

“Αν μπορούσα να βαθμολογήσω την απογοήτευσή μου, θα έβαζα δέκα. Παίξαμε δυο καλά παιχνίδια και στο ένα μας ισοφάρισαν στο 93’ και στο δεύτερο χάσαμε στο τέλος”.

Για την εικόνα της ομάδας μετά από την ίωση:

“Τους βγάζω το καπέλο. Δείξαμε ότι έχουμε καλή φόρμα. Έδωσαν τα πάντα. Τέσσερις με πέντε παίκτες ήταν εξαντλημένοι αλλά αντέξαμε μέχρι το τέλος. Στη πρώτη φάση ήμασταν φρέσκοι αλλά μετά το 75’ μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας”.

Για τους λόγους της ήττας:

“Σίγουρα παίζει ρόλο η αποτελεσματικότητα των παικτών. Δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης με πέναλτι. Εμείς είχαμε ευκαιρίες, είχαμε ένα δοκάρι αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ουσιαστικός στα τελειώματα των φάσεων”.

Για τις ελπίδες πρόκρισης:

“Ελπίζω οτι θα είμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης μέχρι το τέλος. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια. Η Φιορεντίνα είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, η πιο ποιοτική. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θέλουμε τουλάχιστον δυο νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Χρειάζεται και τύχη. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας στεναχώρησε. Στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ ο Εκπάι έκανε δυο λάθη, με αποτέλεσμα το αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ να κάνει τη σέντρα και να δεχθούμε γκολ που μας πλήγωσε”.

Για το αν θα είναι στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας στον πάγκο (υπάρχει φημολογία μετακίνησής του στην Σπάρτα):

"Σίγουρα θα είμαι εδώ...".

Photo credits: Action Images

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ