EUROPA LEAGUE

Τρπισόφκσι: "Ικανοποιημένοι που παίζουμε με Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ"

Τρπισόφκσι: "Ικανοποιημένοι που παίζουμε με Φιορεντίνα, ΠΑΟΚ"

Ο προπονητής της Σλόβαν Λίμπερετς, Γίντριχ Τρπισόφσκι, χαρακτηρίζει τον όμιλο του ΠΑΟΚ ισορροπημένο και ανοιχτό για την πρόκριση της ομάδας του.

Το σχόλιο που εκφράζει την άποψη της τσεχικής ομάδας για την κλήρωση του Europa League, έκανε ο προπονητής της, Γίντριχ Τρπισόφκσι. Ο 40χρονος τεχνικός τόνισε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Όλη η ομάδα είδαμε μαζί την κλήρωση και υπήρχαν διαφορετικές επιθυμίες στον καθένα μας. Είμαστε ευχαριστημένοι που αποφύγαμε το γκρουπ με την Βιγιαρεάλ και την Στεάουα και όταν πέσαμε στον όμιλο με Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ μπορώ να πω ότι ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι. Είναι ομάδες που μας δίνουν ελπίδες να προχωρήσουμε. Αυτό μας το χάλασε λίγο η Καραμπάχ.

Τόσο λόγω ταξιδιού, όσο και λόγω της ποιότητας της ομάδας για την οποία μας έπεισε στα παιχνίδια με την Πλζεν (σ.σ. Καραμπάχ, Πλζεν ήρθαν αντιμέτωπες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και οι Τσέχοι πέρασαν με δύο ισοπαλίες χάρις στο εκτός έδρας γκολ στο Μπακού), όσο και λόγω του μακρινού ταξιδιού. Ήταν μία πολύ σκληρή ομάδα από το τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας".

Στη συνέχεια έκανε ανάλυση στον όμιλο: "Από καθαρά αγωνιστικής πλευράς, είναι ένας πολύ ισορροπημένος όμιλος , ανοιχτός για την πρόκριση. Από αυτή την οπτική είμαι ικανοποιημένος. Θα έλεγα ότι έχω μία μέση ικανοποίηση, μία συγκρατημένη αισιοδοξία. Όλοι θέλαμε βέβαια να παίξουμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τουλάχιστον από το πρώτο γκρουπ έχουμε έναν αντίπαλο που είναι σχετικά αντιμετωπίσιμος. Κυρίως είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε στη φάση των ομίλων. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα ματς που έχουμε μπροστά μας αυτά τα παιχνίδια".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ