EUROPA LEAGUE

Τοποθετεί παρατηρητή ασφαλείας η UEFA

Τοποθετεί παρατηρητή ασφαλείας η UEFA
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H UEFA αποδέχτηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού για τον ορισμό ενός security officer στη ρεβάνς με τη Μπρόντμπι στην Κοπεγχάγη.

Έχοντας ανησυχίες για την εύρρυθμη διεξαγωγή της ρεβάνς του Brondby Stadion και επιθυμώντας να διασφαλιστεί η ασφάλεια του Μάρκους Μπεργκ και όλων των μελών της αποστολής, από τον Παναθηναϊκό ζήτησαν από την UEFA τον ορισμό ενός παρατηρητή ασφαλείας και ενός δεύτερου παρατηρητή αγώνα.

Οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αποδέχτηκαν τα αιτήματα και θα αποστείλουν στην Κοπεγχάγη έναν security officer, ο οποίος θα έχει την ευθύνη να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ασφαλώς, υπόψη ελήφθησαν οι δημόσιες τοποθετήσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ και του προπονητή Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ. Επίσης, το γεγονός πως η έδρα της δανέζικης ομάδας τελεί υπό τιμωρία στο συγκεκριμένο ματς, με το κλείσιμο 2.000 θέσεων εξαιτίας γεγονότων στην αναμέτρηση με τη Χέρτα Βερολίνου.

Πλέον, οι προθέσεις των στελεχών της Μπρόντμπι θα φανούν στη συνεργασία που θα έχουν με τους υπευθύνους του Παναθηναϊκού στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και τις εγγυήσεις που θα παράσχουν ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ