EUROPA LEAGUE

Το προφίλ της Άλκμααρ

Το προφίλ της Άλκμααρ
Άλκμααρ 2015-2016 ED VAN DE POL WWW.EDVANDEPOL.NL 0620482519

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον 3ο προκριματικό του Europa League, όμως θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη συνέχεια την Άλκμααρ.

Η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε τον ΠΑΣ Γιάννινα που μετά τον θρίαμβο με 3-0 επί της Οντ, αν προκριθεί, θα βρει απέναντι του την Άλκμααρ από την Ολλανδία.

Το καλό για τον "Άγιαξ της Ηπείρου" είναι πως οι "Cheeseheads" έχασαν το βαρύ πυροβολικό τους, Βίνσεντ Γιάνσεν, ο οποίος πήγε με μεταγραφή στην Τότεναμ.

AZ Alkmaar

Άλκμααρ (Ολλανδία)

Το προφίλ της Άλκμααρ
Άλκμααρ 580

Έτος ίδρυσης: 1967

Έδρα: AFAS Stadion

Χωρητικότητα: 17,023

Τίτλοι: 2 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα

Τι έκανε πέρσι στη Ολλανδία: Τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 59 βαθμούς.

Τι έκανε πέρσι στην Ευρώπη: Έφτασε μέχρι τα Play offs του Europa League αλλά αποκλείστηκε από την Άστρα (Ρουμανία).

Τι κάνει τώρα: Έχει δώσει τρία φιλικά με αδύναμους αντιπάλους μετρώντας τρεις νίκες με 22 γκολ ενεργητικό και 2 παθητικό.

Ο Τζον Φαν Ντεν Μπρομ παραμένει στον πάγκο για τρίτη σερί σεζόν και έχει ως στόχο να βγει η ομάδα στα προκριματικά του Champions League. Βέβαια στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έχασε τον Βίνσεντ Γιάνσεν που πήρε μεταγραφή στην Τότεναμ έναντι του ποσού των 22.100.000€.

Από εκεί και πέρα έγιναν κάποιες μεταγραφές από την εγχώρια αγορά με τον Γουτ Βένχορστ ( 12 γκολ πέρσι ) να είναι η πιο ακριβή κίνηση για τη γραμμή κρούσης (1.500.000€).

Δείτε εδώ το ρόστερ της Άλκμααρ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ