EUROPA LEAGUE

Τα γκολ του Μπεσίκτας - Ολυμπιακός

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ  / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με την κεφαλιά του Αμπουμπακάρ και το σουτ του Μπάμπελ η Μπεσίκτας προηγήθηκε με 2-0 επί του Ολυμπιακού, στην Κωνσταντινούπολη, οι "ερυθρόλευκοι" μείωσαν σε 2-1 με τον Ελιουνούσι, αλλά ήρθε και πάλι ο Μπάμπελ για το 3-1 και ο Τοσούν για το 4-1. (videos)

Με το... αριστερό μπήκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, στην Κωνσταντινούπολη, καθώς δέχθηκε το γκολ δέκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης όταν ο Ταλίσκα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, o Βενσάν Αμπουμπακάρ έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος στο κέντρο της "ερυθρόλευκης" άμυνας κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεάλι.

Στο 22ο λεπτό, ο Ράιαν Μπάμπελ διεύρυνε το προβάδισμα της τουρκικής ομάδας και με σουτ έκανε το 2-0. Στο 31ο λεπτό ο Ελιουνούσι μείωσε με εξαιρετικό γκολ σε 2-1 για τον Ολυμπιακό και τον έβαλε ξανά στο "παιχνίδι" της πρόκρισης. Ο Ράιαν Μπάμπελ με το δεύτερο γκολ του στο ματς στο 75ο λεπτό, ωστόσο, διαμόρφωσε το 3-1. Ο Τοσούν λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο βρήκε δίχτυα και στο 84ο λεπτό, "έσκαψε" την μπάλα προ του Λεάλι κι έκανε το 4-1.

Δείτε τα videos με τα γκολ:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ