EUROPA LEAGUE

Το γκολ της ΑΕΚ είχε "μυστικό"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV /ΓΚΟΛ 1-1 / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ / EUROPA LEAGUE / AEK - DYNAMO KYIV /ΓΚΟΛ 1-1 / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Είχε παρασκήνιο και προαίσθημα Μανόλο Χιμένεθ, πίσω από το γκολ που πέτυχε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς απέναντι στη Ντινάμο. "Έβραζαν" οι παίκτες της ΑΕΚ για τις κάρτες. (video)

Είναι προφανές πως από μόνο του το γεγονός πως ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς σκόραρε στο ματς με τη Ντινάμο Κιέβου στην πρώτη επαφή του με την μπάλα μόλις μπήκε στο γήπεδο, δίνει ξεχωριστή αξία σ' αυτό το γκολ.

Πέραν της κρισιμότητας που έτσι κι αλλιώς μπορεί να έχει για την ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς. Όμως αυτό το γκολ κρύβει ακόμα και παρασκήνιο, αλλά και προαίσθημα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε αποφασίσει να ρίξει τον Αϊντάρεβιτς στο ματς ως τρίτη αλλαγή, προκειμένου να φρεσκάρει τη μεσαία γραμμή, αλλά και να δώσει ύψος στην ομάδα. Όταν ο Αλβανοσουηδός ήταν έτοιμος να μπει στο γήπεδο, η ΑΕΚ κέρδισε το φάουλ με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ο επιμελητής ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Γιαννίσης, ρώτησε τον Χιμένεθ αν η αλλαγή θα γίνει πριν ή μετά την εκτέλεση του φάουλ. Και ο Ισπανός τεχνικός άρχισε να φωνάζει "τώρα, τώρα". Ο Αϊντάρεβιτς μπήκε, ο Λάζαρος εκτέλεσε και ήρθε το γκολ της ισοφάρισης.

"ΈΒΡΑΖΑΝ" ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ

Πάντως το κλίμα μετά το ματς στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ήταν περίεργο. Όχι μόνο διότι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θεωρούσαν πως θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει το ματς. Αλλά και διότι "έβραζαν" με τις κάρτες.

Και αυτές που δέχθηκαν οι ίδιοι και εκείνες που δεν πήραν οι αντίπαλοι . "Στο μοναδικό φάουλ που έκανα σε 90 λεπτά, δέχθηκα κίτρινη", έλεγε ο Βράνιες που χάνει τη ρεβάνς στο Κίεβο με την κάρτα που πήρε. Ενώ ο Χριστοδουλόπουλος δεν μπορούσε να "χωνέψει" ότι ο Χάρμας έβγαλε το ματς χωρίς να αποβληθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το γκολ του Αϊντάρεβιτς για το 1-1 της ΑΕΚ με την Ντινάμο!

Μπάρκας: "Ελπίζω στη ρεβάνς να είμαστε πιο τυχεροί"

Μπακασέτας: "Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα"

Ετσι θα προκριθεί στο Κίεβο

Σιμόες: "Είπαμε στο ημίχρονο ότι μπορούμε να γυρίσουμε το ματς"

Χιμένεθ: "Είναι κρίμα που δεν κέρδισε η ΑΕΚ"

Αϊντάρεβιτς: "Θα πάμε στο Κίεβο για να βάλουμε δυο γκολ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ