EUROPA LEAGUE

Θιγάντα: "Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα συνυφασμένη με το Europa League"

Osasuna coach Jose Angel Ziganda gestures during the Spanish League soccer match against Villarreal at the Madrigal Stadium in Villarreal, Spain, Sunday, March 2, 2008. (AP Photo/Fernando Bustamante)
Osasuna coach Jose Angel Ziganda gestures during the Spanish League soccer match against Villarreal at the Madrigal Stadium in Villarreal, Spain, Sunday, March 2, 2008. (AP Photo/Fernando Bustamante) AP

Με κάθε σεβασμό που ταιριάζει σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τα ματς με το τριφύλλι ο τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα.

Δυο αρκετά δύσκολα και ισορροπημένα ματς κόντρα σε μια ομάδα που είναι συνυφασμένη με το Europa League περιμένει ο τεχνικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χοσέ Άνχελ Θιγάντα.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως το τριφύλλι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πως αξίζει τον σεβασμό της Αθλέτικ καθώς έχει μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία.

Αρχικά σημείωσε:

“Στον προηγούμενο γύρο δείξαμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε διαφορετικές καταστάσεις. Κερδίσαμε την παρουσία μας εδώ και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν άλλο αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα και έχει συνεχή παρουσία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ένα κλαμπ το οποίο είναι συνυφασμένο με το Europa League και με αρκετή ποδοσφαιρική παράδοση. Θα αντιμετωπίσουμε και αυτή τη πρόκληση με την ίδια αισιοδοξία όπως στο προηγούμενο γύρο".

Στη συνέχεια στάθηκε στο παιχνίδι της Λεωφόρου που θα είναι πιο δύσκολο για τους Ισπανούς λόγω της ατμόσφαιρας που φτιάχνουν οι φίλοι του τριφυλλιού ενώ ζήτησε και τη συμπαράσταση του κόσμου της Αθλέτικ στη ρεβάνς:

"Θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο ματς, πολύ ανταγωνιστικό. Είμαστε περίπου στις ίδιες συνθήκες προετοιμασίας. Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλο σεβασμό. Γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά δυνατοί όταν παίζουν στην έδρα τους το οποίο κάνει που καθιστά το ζευγάρι ακόμα πιο δύσκολο. Τους σεβόμαστε όπως κάθε άλλη ομάδα αλλά θα συνεχίσουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και στο στυλ παιχνιδιού μας.

Στον προηγούμενο γύρο παίξαμε καλά ιδιαίτερα στο "San Mamés". Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ελέγξεις και φυσικά πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε. Οι οπαδοί μας δίνουν πολύ κουράγιο στην έδρα μας και θα πρέπει και πάλι να έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη σειρά στην έδρα μας".

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Fernando Bustamante)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ