EUROPA LEAGUE

Θέλουν τον Μαυροπάνο στην 11άδα με Ατλέτικο

Arsenal's Jack Wilshere, second left, attends a training session with teammates at London Colney, Wednesday Feb. 21, 2018. (Adam Davy/PA via AP)
Arsenal's Jack Wilshere, second left, attends a training session with teammates at London Colney, Wednesday Feb. 21, 2018. (Adam Davy/PA via AP) (ADAM DAVY/PA VIA AP), AP IMAGES

Ο Ντίνος Μαυροπάνος ταξίδεψε με την αποστολή της Άρσεναλ στη Μαδρίτη για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Europa League με την Ατλέτικο και πολλοί φίλοι των "κανονιέρηδων" θέλουν τον Έλληνα στην 11άδα αντί του Μουστάφι

Το ντεμπούτο που έκανε ο Ντίνος Μαυροπάνος στην Premier League και μάλιστα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Old Trafford", ήταν εξαιρετικό, έτσι πολλοί φίλοι της Άρσεναλ θέλουν να τον δουν στην 11άδα και κόντρα στην Ατλέτικο.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε την Τετάρτη με την αποστολή των "κανονιέρηδων" στη Μαδρίτη για τη ρεβάνς (Πέμπτη) του 1-1 στο Λονδίνο πριν μία εβδομάδα, για τα ημιτελικά του Europa League.

Η τετράδα στην άμυνα που αναμένεται να επιλέξει ο Αρσέν Βενγκέρ θα αποτελείται απ' τους Μπεγιερίν, Κοσιελνί, Μουστάφι και Μονρεάλ, όμως είναι πολλοί που... ονειρεύονται Μαυροπάνο.

Συγκεκριμένα, φίλοι της Άρσεναλ εκφράζουν στα social media και σε blogs την επιθυμία τους να ξεκινήσει ο 20άχρονος Έλληνας, κυρίως αντί του Μουστάφι.

Άπαντες είναι ενθουσιασμένοι μετά το ντεμπούτο του, αρκετοί εκτιμούν πως ήταν ο καλύτερος παίκτης στο "Old Trafford", κάποιοι κάνουν poll για το αν θα πρέπει να είναι βασικός ή όχι, ενώ χαρακτηρίζεται και νέος... Τόνι Άνταμς.

Adam Davy/PA via AP

























TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ