EUROPA LEAGUE

Ταβάρες:"Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα"

Ταβάρες:"Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα"

Εξέπληξε ο σταρ της Μάριμπορ, Μάρκος Ταβάρες με τις κολακευτικές δηλώσεις του για τον Παναθηναϊκό. Αποθεωτικά δημοσιεύματα του Τύπου της Σλοβενίας για την Μάριμπορ.

Ούτε οι ίδιοι οι Σλοβένοι δεν περίμεναν τόσο άνετη νίκη της Μάριμπορ κόντρα στους "πράσινους" (3-0)

Ο Τύπος της χώρας εξυμνεί το σύνολο του Ντάρκο Μίλανιτς κάνοντας ειδική μνεία στον Βραζιλιάνο Ταβαρες αλλά και τον επιθετικό Μπέριτς.

Χαρακτηριστικοί είναι οι τίτλοι των εφημερίδων αλλά και των ιστοσελίδων της χώρας:

Demokracija: "Ιστορική νίκη για Μάριμπορ"

Delo: "Ονειρικό σόου των μοβ"

Rtvslo: "H Mάριμπορ εξέπληξε την Ευρώπη"

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το "βαρύ πυροβολικό" των πρωταθλητών Σλοβενίας, Μάρκος Ταβάρες δεν παρασύρθηκε από την ευρεία επικράτηση της Μάριμπορ μιλώντας με κολακευτικά σχόλια για τον Παναθηναϊκό.

"Ο Παναθηναϊκός παρότι νικήσαμε είναι καλή ομάδα διαθέτοντας κάποιους κορυφαίους παίκτες. Οι Έλληνες μπορούν να παλέψουν απέναντι σε Τότεναμ και Λάτσιο. Διαθέτουν μεγάλη παράδοση και ιστορία.

Είναι μία πλούσια ομάδα με πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Εμείς πάντως θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα και θα προσπαθούμε για τους τρεις βαθμούς" σχολίασε ο Βραζιλιάνος άσος για να συμπληρώσει:

" Ο επόμενος στόχος μας είναι να νικήσουμε την Λάτσιο. Προέχει όμως ο αγώνας πρωταθλήματος και στη συνέχεια το ματς με την Λάτσιο. Θα κάνουμε το παν να γυρίσουμε από την Ρώμη με θετικό αποτέλεσμα".

Σε αντίθεση με τον Ταβάρες, ο τεχνικός της Μάριμπορ Γκόραν Μίλανιτς τόνισε πως δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τον Παναθηναϊκό.

" Δεν φοβήθηκα καθόλου στη διάρκεια του ματς. Ο αντίπαλος δεν μας δυσκόλεψε καθόλου. Πληρώσαμε αλλά έχουμε μάθει και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι μας.

Εγώ είδα καλύτερη την Μάριμπορ. Διαβάσαμε τον Παναθηναϊκό, ξέραμε τι θέλαμε, αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και πήραμε τη νίκη".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ