EUROPA LEAGUE

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του Europa League και έπεσε το μεγάλο ζευγάρι Άρσεναλ - Ατλέτικο, ενώ η Μαρσέιγ θα αναμετρηθεί με την Ζάλτσμπουργκ. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου.

Το Europa League φτάνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία και σήμερα το μεσημέρι (13/4) στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα ημιτελικά του θεσμού, δια χειρός Ερίκ Αμπιντάλ.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Europa League

Το μεγάλο ζευγάρι που πολλοί θα περίμεναν ακόμα και στον τελικό, είναι αυτό ανάμεσα στην Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ και την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία κατέκτησε το τρόπαιο το 2010 και το 2012.

Οι Λονδρέζοι απέκλεισαν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην οκτάδα, ενώ οι Μαδριλένοι την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Αμφότερες οι δυο ομάδες ζορίστηκαν, αλλά πήραν την πρόκριση και ανταμώνουν μαζί.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αυτό των μεγάλων ανατροπών. Η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, η οποία συνέτριψε 5-2 τη Λειψία στο "Βελοντρόμ" και πήρε το εισιτήριο, παίζει με την Ζάλτσμπουργκ, η οποία ήθελε τέσσερα γκολ για να αποκλείσει τη Λάτσιο και τα πέτυχε, επικρατώντας στην έδρα της με 4-1 των Ρωμαίων.

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο "Stade de Lyon". Όποια ομάδα προκριθεί απ' το Μαρσέιγ - Ζάλτσμπουργκ θα είναι η γηπεδούχος του τελικού.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ